NE EKSPONIRA SE U JAVNOSTI

Po profesiji je producent, otac mu je naš POZNATI PEVAČ: Znate li ko je SUPRUG poznate voditeljke Marijane Mićić?

1

U ljubavnoj vezi su skoro deset godina, a prošle godine su dobili i ćerkicu 

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka i glumica Marijana Mićić pre oko godinu dana po prvi put se ostvarila u ulozi majke. Ona i njen emotivni partner Miloš Marjanović dobili su devojčicu kojoj su dali ime Ana.

 

Vest da je u drugom stanju, glumica je dugo čuvala u tajnosti, baš kao i identitet svog partnera.

 

Ipak, neki detalji iz njenog privatnog života su ipak poznati javnosti. Naime, ono što se zna jeste da je Miloš po profesiji producent, a samo retki znaju da je on sin pevača Srđana Marjanovića.

 

Kako je jednom Marijana ispričala za domaće medije, Miloša je upoznala sasvim slučajno, na hodniku, a njihova ljubav od tada traje već više od devet godina.

 

- Upoznali smo se na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu, pa sam ga primetila – rekla je jednom Mićićeva i ovaj susret pripisala sudbini.

 

- Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav - rekla je Marijana ranije u intervjuu domaće medije, pa je dodala da ju je partner promenio nabolje.

 

- Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je „u glavi tačan“ za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem. On je znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu „žute minute“, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - istakla je tada glumica o svojoj vezi i partneru.

 

 

makonda-tracker