možda niste znali...

Oboje znamo decenijama, a nju OBOŽAVAMO! Ova poznata voditeljka je u srodstvu s Ognjenom Amidžićem

0

Godinama imaju sjajan odnos, a u jednom trenutku su zajedno vodili emisiju!

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

 

Popularni voditelj Ognjen Amidžić obično se trudi da sačuva svoju privatnost od medija, pa tako vrlo retko priča o svom životu daleko od kamera. Tako je i njegov nedavno rastanak sa suprugom Danijelom Dimitrovskom prošao gotovo neopaženo, jer voditelj ima pravilo da ne otkriva previše o svom privatnom životu.


Međutim, s vremena na vreme on napravi poneki izuzetak, a jednom prilikom je tako ispričao da mu je draga koleginica zapravo – rođaka.

 

Kako je Ognjen jednom otkrio, voditeljka Aleksandra Jeftanović i on su u krvnom srodstvu.


Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović – rekao je Amidžić u jednom intervjuu.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić


Prema njegovim rečima, upravo Aleksandri može da se zahvali na tome kakav je zaokret njegova karijera doživela, budući da mu je pomogla da predoči svoje ideje.


Viđali smo se na nekim snimanjima. Ja sam zahvaljujući njoj došao na televiziju na kojoj sad radim, jer je ona znala za neke moje ideje – ispričao je u "Premijeri" Ognjen jednom prilikom.


Aleksandra i Ognjen kasnije su imali priliku da sarađuju, dok su vodili rijaliti-šou "Farma", a imaju odnos pun poštovanja.

 

Ognjen Amidžić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šarmantna voditeljka godinama je pauzirala od televizije, a odnedavno je ponovo na malim ekranima. Ona je, inače, u braku s Aleksandrom Švrakom, s kojim ima sina Aleksu i ćerku Anu. Kako je istakla jednom prilikom u emisiji "Magazin In", svog izabranika smatra pravim domaćinom.

 


Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom – nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom – objasnila je Aleksandra.

 

 

makonda-tracker