veče u parizu

Tu je i ogorčena snaha, ali glavna tema je VIKTORIJINA SESTRA! Porodica Bekam na okupu na modnom događaju sezone

0

Iako je moda izuzetno važna u njihovom životu, za Bekamove nema bitnijeg događaja o revije mame i supruge Viktorije Bekam, a njeno najnovije predstavljanje nove kolekcije privuklo je mnogo pažnje

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia



Nekadašnja "spajsica" i popularna modna kreatorka Viktorija Bekam učestvuje na ovosezonskoj Nedelji mode u Parizu, gde je predstavila svoju najnoviju kolekciju za proleće i leto 2023.


Kako pišu modni portali, Viktorija je za naredu godinu najavila šik inspirisan francuskim glamurom. Sve je jednostavno, svedeno i otmeno na nenapadan način, uz tanke bretele, saten i oštre linije, s ukusom i odmereno.

 

 

Međutim, svetske medije daleko više od same kolekcije interesuje porodična drama o kojoj se pisalo proteklih dana, odnosno ko je sve od Bekamovih došao da podrži Viktoriju.

 

Naime, danima se piše da Bruklin, najstarije od dece Bekamovih, nije u dobrim odnosima s roditeljima jer njegova supruga Nikola Pelc i Viktorija nikako ne mogu da se slože. Štaviše, Nikola je pre nekoliko dana javno pričala protiv svekve!

 


Mnogi su bili iznenađeni što je Nikola na svom venčanju u julu nosila venčanu haljinu slavnog italijanskog brenda iako je njena svekrva Viktorija vlasnica modne kuće i poznata dizajnerka, a glumica je sada progovorila o tome kako je došlo do toga da ponese "Valentino". Kako je istakla, Viktorija i ona su se najpre dogovorile da zajedno osmisle venčanicu.


Povezale smo se kako bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nisam čula ništa. Viktorija je pozvala moju mamu i rekla da njen atelje ne može da je napravi – izjavila je Nikola u intervjuu za magazin Grazia.

 


Šta o svemu misli Bruklin Bekam, pokazuje njegova izjava za isti časopis da je njegova supruga "njegov prioritet" i da "jedno drugo podržavaju 100 odsto".

 


Međutim, čini se da mesta drami nema jer su Bruklin i Nikola došli u Pariz kako bi prisustvovali Viktorijinoj reviji!

 

 

Oni su bili sjajno raspoloženi i fotografisali su se s delom porodice, ali mnogi su zamerili Pelcovoj što se nije malo više doterala za ovu priliku, budući da je došla u faremerkama i majici.

 

1 / 6 Foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Pored nje, zapaženaje bila i rođena sestra Viktorije Bekam Luiz Adams, koja se vešto skrivala od paparaca, pa je uslikana tek kada je krenula na afterparti nakon revije. Luiz, primećuju fanovi porodice Bekam, sve više podseća na svoju sestru, a mnogi tvrde da u tome ima značajnu pomoć estetske hirurgije.

 

Luiz Adams, Sestra Viktorije Bekam
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

makonda-tracker