novi detlalji

12 godina joj to nije polazilo za rukom: Pikeova nova devojka uspela u nečemu u čemu Šakira nikako nije mogla

1

Šakira i Žerar Pike više i nisu glavna tema medija, međutim, fudbalerova veza sa novom devojkom je sve zanimljivija.

foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Žerar Pike uživa u vezi sa novom izabranicom Klarom, a mnogi nisu mogli da ne primete koliko mlada devojka liči na Šakiru.

 

Glavna tema je privatni život fudbalera koji je okrivljen i za preljubu, što je razočaralo mnoge njegove fanove. Međutim, ono o čemu se sad govori jeste šta je to što mlada Klara ima i čime je uspela da smiri Pikea.

Prema pisanju tamošnjih medija, Klara se mnogo bolje složila sa Pikeovim bližim prijateljima, a Šakira to nikad nije uradila. Navodi se i da se pevačica nikad nije dobro slagala sa njegovom porodicom i prijateljima, a smatra se i da Klara ima znatno smireniji karakter, pa je to jedan od ključnih faktora u dobroj komunikaciji sa ostalima.

 

Šakira nikad nije imala dobar odnos sa Pikeovim prijateljima i ostalim fudbalerima, a oni su je u svom bliskom krugu zvali "gazdarica" i zamera joj se što se nikad nije družila ni sa drugim ženama fudbalera, a sve se povezuje sa njenim nezgodnim karakterom.

Podsetimo, poslednja vest je razbesnela Šakiru. Naime, fudbaler je usnimljen kako se ljubi sa devojkom na jednom festivalu jer su se,  navodno, njih dvoje dogovorili da se ne pojavljuju u javnosti sa novim partnerima barem godinu dana.

 

makonda-tracker