ne želi da ispaštaju deca

Fudbaler ogorčen nakon raskida sa Šakirom: Žerar Pike preti tužbama i zabranom prilaska

0

Žerar Pike je nakon raskida dugogodišnje veze sa Šakirom dospeo u centar medijskog zbivanja, a nakon toga svaki njegov korak je bio pod budnim okom javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fudbaler Žerar Pike i pevačica Šakira saopštili su da je njihovoj ljubavi došao kraj, te se pevačica od tad posvetila sinovima Saši i Milanu, dok je fudbaler često fotografisan na različitim mestim sa novom devojkom.

 

Ovaj nekada skladan par je važio za jedan od omiljenih, pa su se svi našli u čudu kad su čuli vest o raskidu, a dodatno je šokirala navodna fudbalerova preljuba, pa je tako izgubio i mnogobrojne fanove.

 

Fudbaleru ne prija ovolika medijska pažnja, pa je s tim u vezi rešio da izda zvanično saopštenje u kom je, između ostalog, naglasio da će pojedince i pravno goniti. S obzirom da su se pojavile brojne neistinite informacije koje su mu narušavale svakodnevne obaveze, Pike je rešio da tome stane na put.

 

Saopštenje prenosimo u celosti.

 

Šakira, Đerar Pike
foto: Profimedia

- Otkako su Šakira i Žerard Pike potvrdili da se rastaju 4. juna, razne glasine i neproverene informacije bile su objavljene za javnost, a ticale su se njihove privatnosti. Tu su bile i pojedine fotografije kojima nije udareno samo na čast i imidž, već i na decu, čija je sigurnost primarna ovim poznatim roditeljima. Pojedini mediji ih prate u stopu, paparaco fotografi, što našeg klijenta svakako, najblaže rečeno, ometa. Isto važi i za prijatelje nekadašnjih supružnika i bilo koga ko im je blizak. Pike je uvek poštovao sedmu silu i svestan je koju ulogu ona igra u našem društvu. Ali, pošto su neki baš prešli sve granice, primoran je da preduzme drastične mere. U pitanju će biti zabrane prilaska, pa i tužbe za sve one koji budu loše uticali na njihove živote i ugrožavali osnovna prava naslednika. Fudbalerov cilj je najpre da njih zaštiti i osigura im preko potreban mir. Naš klijent se ovim putem zahvaljuje pojedinim medijima koji su ga i u ovo vreme tretirali s poštovanjem. Što se svega ostalog tiče, nada se da će sve biti rešeno na najbolji mogući način - saopštili su iz Pikeovog tima.

 

1 / 12 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

 

Podsetimo, nedavno je fudbaler fotografisan sa novom devojkom, a time je prekršio i dogovor koji ima sa bivšom supugom, a to je da se prvih godinu dana ni jedno ne pojavljuju u javnosti sa novim partnerima.

 

 

makonda-tracker