KREATIVNO I ORIGINALNO

Ružičasta bajka u režiji lepe glumice: Anđela Jovanović ima 2 načina za nošenje jednog istog odela, OBA ODUŠEVLJAVAJU

0

Sarajevo Film Festival je pravi praznik za oči, naročito kad su u pitanju naši glumci i njihove premijere.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sarajevo Film Festival, kao najveći regionalni događaj, okuplja brojna poznata imena iz sveta glume, a ovog puta svu slavu su odneli naši glumci koji čine ekipu nove serije Pad.

 

Serija se inače snima po motivima knjige Žarka Lauševića Godina prođe, dan nikad, glavnu ulogu i samog pisca tumačiće talentovani Milan Marić, a u Sarajevu su premijerno prikazane prve dve epizode ovog projekta koji domaća javnost jedva čeka da pogleda.

Milan Marić je prošetao crvenim tepihom u bež odelu i sasvim je jasno da je ukrao sve poglede žena, ali ovog puta bio je u društvu koje ga je, možda, i zasenilo. Naime, Marić je prošetao sa koleginicom Anđelom Jovanović, glumicom koja gaji neverovatan modni ukus i eleganciju u kojoj nikad nema greške.

Anđela je ponela ružičasti komplet, a sako je pomalo imao elemente retro stila, što je lepa glumica fantastično iznela. Ona je uklopila odelo sa belom bluzom i elegantnim sandalama s tankim kaišem, što je bilo dovoljno da ceo festival gleda u nju i njenu otmenost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TVINEMANIA.RS (@tvinemania)

Harizmatična glumica nas je pored svog raskošnog talenta i moći transformacije koju poseduje, očarala i prefinjenim modnim ukusom, te nas svaki put iznova prijatno iznenadi. Inače, Anđela je ovo odelo nosila na još jednom događaju, ali ga je tada maestralno uklopila uz patike, pa je to još jedan dokaz da uz malo kreativnosti možete postići mnogo i izgledati potpuno drugačije u istoj kreaciji.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker