(foto)

Udata je za poznatog političara, život joj se preokrenuo za dan: Znate li ko je ćerka Miroslava Ilića?

1

Čuveni pevač je u braku sa suprugom Gordanom dobio dvoje dece, a poznato je da je njegova ćerka u braku s nekadašnjim ministrom

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Poznati pevač narodne muzike Miroslav Ilić u poslednje vreme često je tema u medijima zbog njegovog spora s Mirjanom Antonić, koja godinama pokušava da dokaže da je on otac njenog sina Devina.


U maju ove godine doneta zvanična presuda, a Mirjana je tada izjavila:


Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilic i Devin Antonovic jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni.


Pevač je nakon toga za Kurir izjavio da mu presuda nije stigla i da će odmah podneti žalbu i da će, ako treba, "ići do kraja i do Apelacionog suda".

 

Miroslav Ilić je od 1971. godine u braku sa suprugom Gordanom, s kojom ima sina Marka i ćerku Mariju, koja je posebno interesantna medijima jer je godinama u braku s Draganom Šutanovcem, nekadašnjim ministrom odbrane.


Par je u braku više od dve decenije, a malo je poznato da im je svedok na venčanju bio političar Boris Tadić. Najpre su se venčli u opštini, a potom i u Sabornoj crkvi, nakon čega je upriličeno veliko slavlje u jednom beogradskom hotelu.

 

Dragan Šutanovac, Marija Ilić, Marija Šutanovac
foto: Zorana Jevtić

Kako su svojevremeno pisali mediji, Marija i Dragan Šutanovac upoznali su se u kafiću, a ona nije odmah rekla svom dragom da je ćerka jedne od najvećih domaćih zvezda.


Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: "Kao onaj pevač Miroslav Ilić?" Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: "Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks." Tek onda sam saznao da je ćerka poznatog estradnog umetnika – ispričao je političar jednom prilikom.

 

Prema pisanju medija, Marija Ilić je završila studije menadžmenta u Velikoj Britaniji i Francuskoj, a pre nego što je upoznala svog budućeg supruga podnela je zahtev za iseljeničku vizu u Kanadu. Baš kad su koferi bili spakovani, ona je navodno saznala da je u drugom stanju, pa je rešila da sa Šutanovcem ostane u Srbiji.


Par zajedno ima dvoje dece, sinove Predraga i Strahinju, s kojima njihov slavni deka najradije provodi vreme.

 

Miroslav Ilić
foto: Printscreen RTS

Iako sam ja estradni deka koji je još veoma aktivan u poslu, deo svog vremena provodima i sa unucima Predragom i Strahinjom. Sa njima imam odličan odnos, a stariji unuk i ja uživamo kada zajedno slušamo muziku. Neretke su situacije kada u kolima na sav glas pevamo, a najčešće je na našem repertoaru Vlado Georgiev i njegova pesma Anđele. Mlađi unuk je još mali, ali primećujem da je temperamentom sličniji meni, s obzirom na to da je mnogo bučniji nego što je bio Predrag u njegovim godinama. Iako sam mladog duha ne mogu da poreknem da su me unuci dodatno podmladili – ispričao je pevač u intervjuu za Story 2010. godine.


Iako su joj i suprug i otac poznati, Mariju ne viđamo često u javnosti, a Miroslav je isticao da je uspevao da zaštiti porodicu od pažnje medija.


Celog svog života trudio sam se da, koliko god je to moguće, zaštitim porodicu od svog životnog tempa i uvek sam pokušavao da ih sklonim od estradne halabuke – izjavio je on tada.

 

 

makonda-tracker