pogledajte

Retko se pojavljuju zajedno: Suprug Nele Mihailović ležernim izdanjem pokupio svu pažnju na venčanju Anje Mit

1

Nela Mihailović nam je poznata godinama po brojnim ulogama, a njen suprug je, pored toga što je i sam umetnik, on je i brat naše poznate glumice, pa je tako ova glumačka porodica jako zanimljiva javnosti.

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Glumica Nela Mihailović godinama uživa u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem, sa kojim ima ćerke Petru i Martu. Vladimir je, inače, brat glumice Suzane Petričević.

 

Oni ne vole preveliku medijsku pažnju, pa se jako retko pojavljuju zajedno u javnosti, ali sad su sve oduševili svojim izdanjem na venčanju glumice Anje Mit.

- Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo - govorio je Vladimir svojevremeno o njihovoj ljubavi.

 

Nela i Vladimir su došli da uveličaju Anjinu proslavu, a mnogi su komentarisali kako izgleda da vreme stoji za njih dvoje, s obzirom na to da se godinama ne menjaju.

Nela je obukla crnu haljinu sa dugim narandžastim ogrtačem, dok se Vladimir odlučio za nešto opuštenije izdanje, obukao je klasičnu crnu majicu i farmerke. Kompozitor izgleda fantastično, a njegov stil podseća na mladalačke godine i dane kad je muzika bila jako bitna stavka u životu prosečnog stanovnika.

 

1 / 2 Foto: Nenad Kostić

 

Podsetimo, glumica je jednom prilikom govorila i o problemima u braku, te krizi kroz koju su prošli i oni, kao i mnogi drugi parovi.

 

- Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome. Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo - istakla je Nela pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker