on godine broji unazad!

Preplanuo, zgodan i nasmejan: Dejvid Bekam nam svojim fotografijama sa jahte šalje vreli talas iz Majamija

0

Dejvid Bekam je nedavno privukao veliku pažnju svojim porodičnim letovanjem na hrvatskom primorju, a odmor je nastavio na luksuznoj jahti u okolini Majamija.

foto: Marc Aspland / News Licensing / Profimedia
foto: Marc Aspland / News Licensing / Profimedia

Dejvid Bekam je mnogim devojkama bio primer muškarca kakvog žele, za nekadašnjim fudbalerom su uzdisale mnoge, ali i pored brojnih afera od kojih neke nikad nisu dokazane, Viktorija je uspela da održi porodicu na okupu.

 

Bekam je opravdano senzacija gde god da se pojavi i to pravilo se godinama ne menja, a ovog puta set njegovih fotografija sa jahte su oduševile javnost, naročito žene.

Popularni Dejvid je uživao i opuštao se dok su ga neumorni paparaci fotografisali, a njegov izgled i osmeh po kom je prepoznatljiv, napravili su pravu pometnju na društvenim mrežama, pa tako kruže komentari kako Bekamu godine ne mogu ništa i da sada izgleda možda čak i bolje nego pre.

 

1 / 3 Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Podsetimo, porodica Bekam je nedavno imala nekoliko razloga za slavlje. Najpre je glamurozno venčanje njihovog sina Bruklina i Nikole Pelc podiglo veliku prašinu, zatim su se pojavili natpisi da i mlađi sin planira svadbu, a rođendan ćerke Harper i 23. godišnjica braka Viktorije i Dejvida su samo zaokružili niz lepih vesti koje su pogodile Bekamove.

 

 

makonda-tracker