nastavljaju borbu

"Neodgovorni roditelji se kriju, a deca ispaštaju..." Dirljiva poruka Devina Antonovića javnosti i Miroslavu Iliću

0

Nakon što je sud doneo presudu po kojoj pevač jeste otac Devina Antonovića, on to i dalje negira

foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Mirjana Antonović godinama se bori da dokaže da je otac njenog sina Devina proslavljeni pevač Miroslav Ilić, a sud je nedavno doneo presudu po kojoj je to istina. Međutim, pevač i dalje negira da je Devin njegov sin.


Kako je Devin Antonović istakao, njemu danas, kao odraslom čoveku, otac više nije potreban, ali ono od čega ne odustaje jeste borba za istinu.

 

Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo — izjavio je nedavno Devin.

 

Mirjana Antonović, Devin Antonović, Miroslav Ilić
foto: ATA Images, Nemanja Nikolić

Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju — napomenuo je on.


Devin, koji ne koristi društvenu mrežu Fejsbuk, sada se oglasio putem profila njegove majke Mirjane kako bi pozvao sve da potpisivanjem peticije pomognu svima koji žele da se promeni zakon koji se odnosi na utvrđivanje očinstva.

 

Miroslav Ilić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragi naši prijatelji. Ja vas mnogo pozdravljam i zahvaljujem vam se na vašoj velikoj podršci. Odluka suda je i suviše dugo uzela i bila iscrpljujuća za sve nas, ali i dalje nije potpuna pobeda. Tek će biti pobeda kada se izmeni ovako loš zakon za DNK, iza kojeg se neodgovorni roditelji kriju, a nedužna deca ispaštaju. Potrebno je 30.000 hiljada potpisa na peticiji da se nesto ozbiljno pokrene. Kad bude postavljena, zamolio bih vas da je potpišete. Još jednom vam veliko hvala — poručio je.

 

 

makonda-tracker