idiličan brak

Prvi izlazak im je bio nezaboravan: Ova uspešna dama je supruga Gorana Vesića (FOTO)

5

Poznati političar godinama je u srećnom braku sa ženom koju smo više puta imali priliku da vidimo u javnosti

foto: Kurir TV
foto: Kurir TV

Donedavni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić svakodnevno je izložen očima javnosti, ali on obično ne priča previše o privatnom životu, pa mnogi ne znaju da je on godinama u srećnom braku.


Vesić je, naime, oženjem Vanjom Kostić, koja je diplomirala sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće.

 

Prema pisanju medija, trenutno radi kao direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije, a jedno prilikom je pričala o svojim poslovnim planovima.

 


Želimo da kreiramo brend naše reprezentacije. U tom procesu, razdvajanje institucionalnog grba od reprezentativnog je praksa koja se već sprovodi u većini evropskih saveza. Nacionalni savez, kao krovna institucija, treba da bude predstavljen kao moderna i autoritativna institucija. Sa druge strane, grb koji će ubuduće krasiti dres fudbalera treba da simbolizuje tradiciju, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost sa kojim će se navijači identifikovati – objasnila je Vesićeva supruga.


Kako je jednom prilikom ispričao, političar je suprugu upoznao na jednom seminaru, nakon čega su izašli u pozorište.

 

Suprugu sam upoznao na jednom seminaru. Sećam se da sam zapisao njenu adresu i kupio dve karte za pozorište. Poslao sam joj jednu kartu i buket cveća. Ako se ne varam, gledali smo "Hamleta". U svakom slučaju, bilo je "To be or not to be" ("Biti il' ne biti"). Na kraju je ispalo "to be" – ispričao je on za Informer.


Vanja je jednom prilikom objasnila da svet vidi kao rezultat onoga što sami za sebe napravimo i da je najvažnije ne odustajati od ciljeva.

 

Goran Vesić, Vanja Kostić
foto: ATA Images

Svet je onakav kakvim ga ti napraviš. Mislim da nije ni muški, ni ženski, već pripada svima. Uvek znam šta hoću, nikada ne odustanem od onoga što sam zacrtala, govorim ono što mislim. To mi nekada stvara probleme jer se lakše prihvataju osobe koje je moguće staviti u kalupe, koje ne izlaze iz svoje zone komfora i vode "politiku nerazumevanja" – smatra supruga Gorana Vesića.

 

 

makonda-tracker