blistaju

Svetske zvezde je OBOŽAVAJU, a nismo znali da su u srodstvu: Iva Ilinčić podelila fotografiju sa čuvenom Srpkinjom

0

Popularna glumica Iva Ilinčić jedna je od najzapaženijih mladih umetnica na našoj sceni, a malo je poznato da je članica njene porodice slavna dizajnerka

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Iva Ilinčić, koju smo gledali u serijama "Žigosani u reketu" i "Kamiondžije", kao i u brojnim pozorišnim predstavama uBeogradskom dramskom pozorištu, proteklih godina spada u najpopularnije domaće glumice.


Ona je poznata po tome što ne priča za medije previše o svom privatnom životu, pa tako mnogi nisu znali da je Iva u srodstvu s Roksandom Ilinčić, čuvenom modnom kreatorkom koja već godinama živi i radi u Velikoj Britaniji.

 

Iva je sada podelila jedan simpatičan porodični portret, na kom je vidimo zagrljenu s Roksandom Ilinčić, uz opis:


Porodično okupljanje!

 

Iva Ilinčić, Roksanda Ilinčić
foto: Instagram

Roksanda spada u najcenjenije dizajnere današnjice, a njene kreacije često i rado nose vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, glumice Emili Blant, Šarliz Teron, Kejt Blanšet, Dženifer Garner...

 

1 / 3 Foto: EPA/EDITORIAL USE ONLY

 

Ona je rođena u Beogradu 1975. godine, a nakon završenog Fakulteta primenjenih umetnosti preselila se u London 1999. godine. Tamo je nastavila školovanje na prestižnom modnom koledžu "Sent Martins", na kojem je završila master 2002. godine, a potom je pokrenula svoj brend ROKSANDA, koji iz godine u godinu niže uspehe, pa se njene kreacije danas prodaju u više od 40 zemalja širom planete.
 

 

makonda-tracker