U TRENDU

Ona je naša Žilijet Binoš: Glumica Iva Ilinčić zablistala u ŠIK - modnom izdanju koje razoružava (FOTO)

9

Roze stajling veoma neobičnog kroja spojila je sa visokim potpeticama i efektnim naušnicama.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šarmantna glumica Iva Ilinčić, svojom neposrednošću, estetikom, umetničkim podvizima i plasiranjem poezije mnogobrojnoj publici putem ekrana, neosporno postaje pravi uzor mladima u Srbiji, a njeno stvaralaštvo na daskama koje život znače nailaze na oduševljenje kako ljubitelja kvalitetnih scenarija, tako i reditelja, kojima Iva neodoljivo podseća na svetsku divu - Žilijet Binoš.

 

Ilinčićeva je nakon diplomiranja na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi cenjenog profesora Dragana Petrovića Peleta, postala član Beogradskog dramskog pozorišta, gde su i nastale najnovije fotografije, na kojima je glumica pokazala kako izgleda u damskom, šik izdanju, koje je veoma moderno, ali sa crtom vanvremenske elegancije.

 

Iva je odabrala roze haljinu do kolena, koju je krasio efektan i pomalo ekscentrični, naborani detalj, a salonke u istoj boji načinile su stajling potpunim. 

 

Prirodni talasi, bujna kosa i zlatne naušnice bile su pun pogodak, a glumica je pratioce ostavila bez reči, jer nisu očekivali ovako drastičnu transformaciju.

 

Kako se vama dopada mlada umetnica u smeloj odevnoj kombinaciji?

 

 

makonda-tracker