privlačan

Šarmantan, lep i zgodan: Evo kako izgleda rođeni brat Nikole Rađena (FOTO)

0

U javnosti ga retko viđamo, ali kada god se negde pojavi pobere simpatije ženskog dela javnosti

foto: Instagram
foto: Instagram

Naš čuveni vaterpolista Nikola Rađen jedan je od najpoželjnijih sportista u Srbiji. Ipak, ono što retko ko zna jeste i to da on ima mlađeg brata, koji ni malo ne zaostaje po lepoti za njim.

 

Naime, Nemanja Rađen takođe mami ženske poglede gde god da se pojavi. I on se kao i njegov proslavljeni brat bavi sportom, pa ne iznenađuje što izgleda savršeno.

 

 

Nemanja je od Nikole mlađi 7 godina, a i on se takođe bavi vaterpolom. Kao deca jedno drugom su bili najveća podrška, a Nikola je posle razvoda roditelja uvek bratu bio najveći oslonac. 

 

- Brat je sedam godina mlađi od mene i njemu sam bio velika podrška. Uvek sam želeo da mu pomognem i da on ima ono što ja nekada nisam. Trudio sam se da mu obezbedim sve. Danas smo i te kako vezani. Ponosan sam na njega što je krenuo sam da radi i da stvara - rekao je jednom prilikom Nikola za domaće medije.

 

Nemanja Rađen
Nemanja Rađenfoto: Instagram

 

Nemanja je nedavno napunio 30 godina, a Nikola mu je tom prilikom čestitao rođendan javno na društvenim mrežama, pa smo imali još jednom priliku da vidimo kako on izgleda.

 

Mnogi su se složili, i lep, ali i zgodan i šarmantan... Pored svega toga, uspešan i vredan.

 

 

makonda-tracker