BRAĆA PIALE

Jedan uspešan sportista, drugi izvrstan glumac: Upoznajte glumčevog brata Vuka — za kojim žene lude (FOTO)

0

Iako Stevan Piale veoma retko govori o intimni, na bratovljev uspeh je veoma ponosan, a uskoro će postati i stric.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Popularnog glumca Stevana Piala publika je zavolela u hit seriji "Igra sudbine", a način na koji je dočarao svoj lik Luke Kanačkog mnoge je prikovala za ekrana i tokom druge sezone.

 

Zbog svog markantnog izgleda i harizme privlači poglede mnogobrojnih dama, ali je za njih ne haje, jer je u skladnom braku sa suprugom Unom, a nedavno su dobili i ćerkicu Rosu.

 

Stevan Piale, Stevan piale
foto: Damir Dervišagić

Mnogi nisu znali da Stevan ima i rođenog brata Vuka koji je pet godina mlađi od njega, ali nikada nije želeo da se bavi javnim poslovom, već je za svoju profesiju odabrao sport, a danas radio kao personalni trener u jednoj poznatoj prestoničkoj teretani.

 

Njih dvojica su veoma bliski, a tome su ih naučili roditelji, te su i danas u domu Pialovih porodična okupljanja redovna.

 

Iako Stevan i Vuk veoma liče, mlađi brat je fizički spremniji, a njegove izražene mišiće primetile i devojke putem Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Piale (@vuk_piale)

Vuka prati više od 14 hiljada ljudi na socijalnim platformama, a njegovo srce ukrala je lepa Jovana sa kojom čeka prvo dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Piale (@vuk_piale)

Stevan je nedavno medijima otkrio da priželjkuje još jedno dete, ali u ovom trenutku je posvećen snimanjima i novim projektima.

 

Postoje neke želje, ali treba to uklopiti sa serijom. Ne bih voleo da opet njih troje budu bez mene dok ja snimam. Želeo bih da se to ipak dogodi kada završim sa snimanjem serije — iskren je Piale.

 

Stevan Piale
foto: Instagram

 

makonda-tracker