Stižu rode!

Porodica Rokvić raste: Bojana Barović na PREDIVAN način potvrdila da je u drugom stanju

1

Lepa manekenka i supruga pevača Nikole Rokvića uskoro će doneti na svet njihovo treće dete

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularni pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović dobiće uskoro još jedno dete, javili su domaći mediji pre nekoliko dana.


Par, koji već ima ćerku Leonu i sina Simona, dobiće još jednog malog člana porodice, a ova lepa vest stiže nam samo nekoliko dana nakon što se pročulo da stiže još jedan Rokvić.


Naime, Nikolin brat Marko i njegova supruga Sara, koji su roditelji malog Despota, takođe čekaju dete.

 

Nikola i Bojana nisu se oglašavali povodom pisanja medija, a sada su rešili da potvrde srećne vesti, i to neodoljivim porodičnim portretom. Popularni par pozirao je sa sinom i ćerkom, a Bojana je u opis fotografije na Instagramu stavila emotikone porodice, uključujući i jedan na kom je – beba.

 

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Instagram

Nikola Rokvić i Bojana Barović spadaju u najstabilnije parove među poznatima, a jedan od omiljenih parova na našoj javnoj sceni upoznao se 2010. godine u rijaliti programu "Survajver" i od tada su nerazdvojni! Oni su 2016. stali na ludi kamen, nakon čega su na svet stigla i njihova deca.


Kako je pevač jednom prilikom ispričao, njihova veza dugo se odvijala na daljinu, a on se molio da se nešto promeni.

 

Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija-Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam "Novi zavet". Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu — ispričao je Nikola.

 

 

makonda-tracker