čestitamo!

Urnebesna reakcija Nikole i prabake će vas nasmejati do suza! Marko i Sara Rokvić otkrili pol bebe

0

Marko Rokvić i njegova supruga Sara Oster Rokvić nedavno su saopštili da očekuju drugo dete.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Sin pokojnog pevača Marinka Rokvića, Marko, već dugo uživa u braku sa Sarom sa kojom ima sina Despota.

 

Ovaj par je nedavno na predivan način objavio da očekuju svoje drugo dete, naime, Sara je objavila specijalnu fotografiju sa emotivnim opisom i rečima koje su jasno upućivale na prelepe vesti.

 

— Kao jek truba, kao odjek u klisuri, kao pljesak tapšanja, kao šum vodopada, kao vatromet u crnoj noći, kao široki vetar, kao zanosni uzdah kad se gubi zdrav razum i kao plan zvezda padalica da poljube moj stomak pre par meseci i prošire nam srce za broj — napisala je ona.

Sada je popularni par rešio da podeli sa pratiocima i pol bebe, a emotivne reakcije članova porodice su oduševile, ali i nasmejale.

 

Sara nije želela da objavi ceo video jer smatra da deo privatnost treba zadržati za sebe, ali radost Nikole Rokvića i prabake su definitivno zaslužile da se nađu na profilu, kada budete odgledali, biće vam jasno i zašto.

- Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima. Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama. Ceo video je dugačak, privatan, prepun svega, gužve, vike, smeha, suza, radosti, boja, konfeta, nedostajanja, šarenila, zagrljaja i poljubaca, ali smo isekli kratke isečke naše ljubavi, i reakcije našeg Nidže i naše prabake Milke (u roze garderobi) jer smo se danima smejali, ali u kojima je toliko ljubavi i sreće zbog nas, jer dovoljno je reći - 𝐩𝐨𝐫𝐨𝐝𝐢𝐜𝐚 - napisala je Sara ispod snimka.

 

 

makonda-tracker