LJUBAV I RAZUMEVANJE

"Moramo da naučimo da živimo sa tim": Nikola Rokvić u emotivnoj ispovesti o PORODICI i USPOMENI na oca Marinka

2

Nikola Rokvić već dugo uživa u braku sa Bojanom Barović, a sada otkriva šta je ono što voli da radi kada ne nastupa i vreme provodi sa porodicom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nikola Rokvić često priča o svojoj supruzi i o tome kakvu podršku ona njemu pruža, a ističe da oni nemaju podeljene muške i ženske kućne poslove, već se on trudi da uvek pomogne šta god da treba.

 

- Kuva i Bojana. Jedino slabo peglam, to oko veša ne znam, ne radim. Sve ostalo radimo zajedno, ko ima više vremena – rekao je Nikola.

 

On ističe da je ključ uspeha svakog braka i porodice ljubav, razumevanje i razgovor, a osvrnuo se i na iznenađenja koja priređuje Bojani.

 

- Pravio sam dosta iznenađenja. Zaprosio sam je ispred Skupštine kada je bio novogodišnji koncert, volim da joj pravim neke nesvakidašnje stvari, to me raduje i ispunjava - izjavio je Rokvić.

 

Nikola se uvek raduje nastupima i svakom se posveti kao da peva u Areni, a kaže da nikada nije imao probleme sa publikom i da su devojke prema njemu uvek bile pristojne.

 

Nedavno je sve pogodila smrta Marinka Rokvića, a Nikola ga često spominje i održava uspomenu na oca. Kaže da je ponosan na Marinka i da ga deca često pitaju gde je deda i kada će doći.

 

1 / 11 Foto: Ana Paunković

 

- Pitaju da, ali sve je to život, to je normalno, moramo da naučimo da živimo sa tim. Najponosniji sam prvenstveno na to kakav je bio čovek, otac, pevač i što je bio umeren i odmeren. Nedostaje mi svakodnevno - iskren je bio pevač.

 

Podsetimo, on je skoro oduševio javnost humanim gestom kada je rešio da proda svoj Tviter nalog kako bi novac prosledio za izgradnju puta u rodnom mestu njegovog oca, ali pošto su se brojne ličnosti javile da pomognu, odustao je od prodaje i profil preusmerio za druge humanitarne stvari.

 

 

makonda-tracker