DA LI STE ZNALI?

Volela je jednog PRINCA, a njenu lepotu porede s princezom Marijom Karađorđević: Evo kako izgleda ćerka Emira Kusturice

0

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica u braku je već 25 godina sa Majom, a o njihovom privatnom životu se jako malo zna.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Emir Kusturica često govori kako su žene njegova večna inspiracija, a on je svoju inspiraciju pronašao pored jedne, već dugi niz godina. Naš slavni reditelj je u braku sa Majom, ženom koja je završila svetsku književnost, ali se pored supruga i sama odlučila za produkciju.

 

Emir i Maja imaju dvoje dece, ćerku Dunju i sina Stibora. Dunja je diplomirala dramaturgiju, godinu dana studirala je istoriju umetnosti na Sorboni u Parizu i danas je selektor Kustendorf filmskog i muzičkog festivala.

 

‒ Maja je centralna emocija naše familije. Ona je, zapravo, vezivno tkivo. Njena bezgranična emocionalnost i nesvakidašnja inteligencija od davnih sedamdesetih do danas stub je porodice ‒ govorio je Emir o Maji.

 

Lepa Dunja ne voli da se eksponira previše u medijima, čak je jednom prilikom rekla i da joj to smeta.

 

- Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno - rekla je ona svojevremeno.

Javnost je najviše interesovala njena veza sa princem Aleksandrom III Karađorđevićem. Mediji su je u to vreme nazivali "srpskom Kejt Midlton" i upoređivali njenu lepotu s lepotom princeze Marije Karađorđević, a bili su zainteresovani i za pojedinosti njihove ljubavi. Kako je Dunja tada istakla, iako se u javnosti pojavljivala sa svojim dečkom, nije joj prijala pažnja.

 

Dunja Kusturica
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ova ljubav je ipak potrajala samo šest meseci, a ni jedno ni drugo nisu želeli da komentarišu razloge raskida.

 

 

makonda-tracker