DA LI STE ZNALI?

On je poznati košarkaš, a ona – LEPOTICA: Filip Živojinović ima brata i sestru po majci na koje je ponosan

0

Filip Živojinović uživa u skladno braku sa Aleksandrom Prijović sa kojom ima sina, a s obzirom na to da je sin Bobe Živojinovića, njegov život je od početka pod lupom medija.

foto: Antonio Anhel/ATA images
foto: Antonio Anhel/ATA images

Slobodan Boba Živojinović je naš proslavljeni teniser, a pre braka sa Lepom Brenom, bio je u ljubavi sa Zoricom Nakić, sa kojom je dobio sina Filipa.

 

Zorica se kasnije udala za hrvatskog košarkaša Iva Nakića i sa njim dobila dvoje dece, ćerku Ivu i sina Maria. Malo je poznato da je Mario Nakić uspešni košarkaš, a u jednoom trenutku je igrao i za Real Madrid.

 

- Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim - rekao je on u jednom intervjuu.

 

Svi komentarišu i lepotu Ive Nakić koja se ne eksponira u medijima, a javnost je imala priliku da vidi kako ona izgleda na fotografiji sa Filipom, koju je on objavio na svom profilu.

Slavni Boba, pored Filipa, ima sinove Stefana i Viktora, a ova porodica funkcioniše savršeno. Nedavno je Aleksandra Prijović otkrila da ponekad mora da bude stroga mama prema sinu i da Filip uglavnom ne viče na njega, ali se zna gde je granica.

 

 

makonda-tracker