nosi ožiljke na srcu

"Nisam maštala da moja deca odrastaju bez očeva": Nataša Bekvalac otvoreno o svemu što je tišti

4

Iako je uvek nasmejana, jedna od najlepših domaćih pevačica imala je teške trenutke

foto: Zorana Jeftić
foto: Zorana Jeftić

Pevačica Nataša Bekvalac jedna je od najpoželjnijih žena na našim prostorima, ali u ljubavi nije imala previše sreće. Iza sebe ima tri razvoda, o čemu obično govori kroz smeh, ali sada ističe da su ova životna iskustva ostavila trag na njoj.


To što sam ja pozitivna osoba i što sam generalno nasmejana ne znači da nisam trajno oštećena. Tri puta ti se desi da ne uspeš u onom o čemu si maštala. Nemojte misliti da moje srce ne broji ožiljke i da nisam u nekim trenucima mnogo tužna što nemam porodicu onakvu o kakvoj sam maštala. Nisam sigurno maštala da moja deca odrastaju bez očeva – objasnila je Nataša.


Kako ona kaže, u teškim trenucima znači joj to što ima ćerke i mora da im se posveti.

 

Naravno da će to ostaviti na tebi traga, ali meni je život nekako namestio da sam roditelj i to da imam veliko i malo dete. I da sam samohrani i samostalni roditelj i da bukvalno mislim, da nemam njih dve tako zahtevne, kao što jesu, da bih podlegla. Depresija mi je bila preko potrebna, znaš ono, bukvalno mi treba pet dana da legnem. Da legnem, ugasim svetlo, da se ne kupam, niko da mi ne dolazi, hoću da budem u depresiji, a ne mogu jer Keti treba ujutru u školicu, Hana mi ima problem, ne znam ni ja tamo. Mene je natempirao bog da budem ovakva – objašnjava Nataša za Telegraf.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona se osvrnula i na nedavne medijske natpise o druženju njene ćerke Hane Ikodinović sa Unom Čolić, ćerkom legendarnog Zdravka Čolića.


Budući da su u pitanju deca javnih ličnosti ja sam se trudila da se to ne raširi jer jako poštujem tuđu privatnost. Tako da su to stvari o kojima ja niti sam pričala niti ću pričati. Deca su se izabrala i deca se druže i eksponiraju se u dozi u kojoj one to žele, a ja sam tu da podržim ne samo njihovo prijateljstvo nego svako biće koje Hana dovede kod nas – istakla je ona.

 

 

makonda-tracker