pošla je tatinim stopama

Nazivali su je SRPSKOM KEJT MIDLTON: Ćerka Emira Kusturice ljubila je PRINCA, a NEOPISIVO liči na svog slavnog oca

3

Lepa Dunja Kusturica, ćerka režisera Emira Kusturice i producentkinje Maje, i sama se bavi umetnošću

foto: V. M./ATAImages
foto: V. M./ATAImages

Emir Kusturica se oduvek trudi da svoj privatni i porodični život sačuva od očiju javnosti, ali je poznato da supruga Maja i on imaju dvoje dece: sina Stibora i ćerku Dunju.


Dunja Kustirica poznata je javnosti i po tome što je selektor Filmskog i muzičkog festivala Kustendorf, gde se našla zahvaljujući tome što je diplomirala dramaturgiju, a uz to je godinu dana na francuskoj Sorboni studirala istoriju umetnosti.


Pre nekoliko godina, Kusturičina ćerka našla se centru pažnje domaće javnosti jer se pročulo da je u vezi s princem Aleksandrom III Karađorđevićem. Mediji su je u to vreme nazivali "srpskom Kejt Midlton" i upoređivali njenu lepotu s lepotom princeze Marije Karađorđević, a bili su zainteresovani i za pojedinosti njihove ljubavi. Kako je Dunja tada istakla, iako se u javnosti pojavljivala sa svojim dečkom, nije joj prijala pažnja.

 

Dunja Kusturica
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno — istakla je.

 

Ljubav je, međutim, trajala svega šest meseci, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše razlog raskida.

 

 

makonda-tracker