ispričala tajne

Pravila je greške iz kojih danas uči: Nataša Bekvalac otkrila šta ju je koštalo u odnosu sa bivšim momcima

0

Pevačica je za jedan medij ispričala kako se ona oseća u vezi sa tim što se tako se ophodila prema drugim muškarcima i osvrnula se na to kakav je oblik ponašanja bio koban za nju. 

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac  koja je nedavno objavila novu pesmu koja po svemu sudeći je nešto šta ona do sada nije imala u svojoj diskografiji. Kako i sama navodi nešto posebno i drugačije, te se sada osvnrula na odnos sa muškarcima. 

 

Često sam želeći da napravim bolju sliku o sebi lagala ili prećutkivala, a zaista nije trebalo. Uvek sam imala strah ili osećaj da nisam dovoljno dobra, bila sam strašno nesigurna. Isfrustrirana i od izmišljotina koje su o meni uvek kružile, često sam bila zahvalna i na ostacima ljubavi. Trebalo mi je puno vremena da zavolim sebe, počnem da poštujem svaki moj korak i oslobodim se nesigurnosti. Zamke koje sami sebi napravimo često su one iz kojih ne možemo da izađemo, isto je i sa lažima — rekla je Nataša za "Scandal".

 

Na jedno od zanimljivih pitanja, ko je osoba iz sveta sporta, odnosno koji fudbaler joj se dopada ona je odgovorila da je to jedan španski reprezentativac:

 

— Ima, Fabregas! (smeh) - rekla je Nataša.

 

Podsetimo da je Bekvalčeva u svojoj mladosti, odnosno u dvadesetim bila u romansi sa biznismenom Miodragom Kostićem. Ona se nedavno osvrnula i na taj odnos i ispričala čime ju je on fascinirao.

 

Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu — rekla je pevačica za "Kurir".

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam želela nekog normalnog i običnog. Danas bih volela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima, da ne pričamo nešto preterano, nego da se osećamo. Za to je potrebno vreme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja, onda mora da se desi to podudaranje — rekla je Nataša.

 

 

Kako je navela, najveći problem koji se zapravo provlačio u njenim partnerskim odnosima je njen posao:

 

U početku mi partneri nisu zamerali ništa. Bila sam perfektna i savršena. Problem koji se provlačio 21 godinu je moj posao. Uvek posle nekoliko meseci dolazimo do nekih zapinjanja, a to je moj posao. Moj posao je moj život. Ko ne voli moj posao, ne voli ni moj život, a samim tim ni mene — istakla je pevačica.

 

 

 

 

 

makonda-tracker