iskrena je

Posao koji radi joj je davao snagu da PREŽIVI: Nataša Bekvalac se prisetila NAJTEŽIH trenutaka u životu

1

Pevačica se osvrnula na situacije u kojima se našla i sa kojima je morala da se izbori. 

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac ispričala je kako je kroz muziku lečila svoje rane i da je vrlo zahvalna životu što upravo radi posao koji voli. 

 

Kazala je da je svesna zbog čega su mediji prate sve faze njenog života i kao i toga da je zadiranje njen privatni život sastavni deo njenog posla. Upravo zbog tog poziva u životu i popularnosti nikada nije želela da odustane od karijere. 

 

U takvim situacijama muzika joj je bila beg od stvarnosti i lek za dušu.

 

— Imam tu sreću u životu da radim posao koji obožavam, toliko da sopstveno zanimanje i ne doživljavam kao posao već kao svoju ljubav. Baviti se muzikom stvarno je dar i na tome sam životu beskrajno zahvalna. Upravo me muzika spasla u najtežim trenucima, kroz pesmu sam dobijala ljubav i podršku ljudi koji su za moju dušu bili neophodni da preživi — kaže Nataša za Blic.

 

 

Iza svih nas je period pun neizvesnosti zbog pandemije virusa korona, a pevačica je to veme iskoristila da razmišlja o životu i da se posvesti sebi. 

 

— Za sebe sam pronašla druge načine pomoću kojih odmaram svoju dušu i telo, prosto nisam tip kojem pasivno i sporo odgovara. Ponajmanje sam tip koji može da bude bez energije stvaranja, bez kreativne energije. Pa mi tako najčešće baš za vreme odmora sevaju najlepše i najsvežije ideje — otkriva pevačica. 

 

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

 

S obzirom na to da je nedavno bio Međunarodni praznik rada, taj datum Nataši budi lepa sećanja iz detinjstva: 

 

— Mislim da je moje godište čak i poslednje koje je nosilo kapice i crvene marame. Sećam se da sam kao dete bila jako ponosna i baš sam se pravila važna. Za mene je to bio veliki događaj. Sećam se hora i svečanosti, sve mi je to bilo jako veliko pa čak i sada kada se setim emocija mi je lepa — seća se pevačica.

 

 

makonda-tracker