tako simpatično

Od torte do dekoracije — sve je DIVNO: Zavirite na proslavu 4. rođendana ćerkice Nataše Bekvalac (FOTO)

2

Nataša Bekvalac napravila je proslavu povodom četvrtog rođendana svoje mlađe ćerke, a sve je bilo u znaku iznenađenja!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nataša Bekvalac proslavila je četvrti rođendan svojoj mlađoj ćerki Katji, koju je dobila u braku sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem. Najpre je devojčica slavila rođendan u svojoj školici, a za to vreme joj je mama napravila veoma simpatičnu proslavu iznenađenja.

 

 

Nataša je prvo podelila na svom Instagramu video od pre dve godine, pa čestitala svojoj mlađoj mezimici rođendan:

 

Srećan ti rođendan, ljubavi mamina. Jedino što želim je da se ceo život ovako smeješ, da budeš zdrava i tako svoja i posebna. Dala si mi život i ispisala mi ime i prezime. Voli te tvoja mama, Keti moja.

 

Nataša je pokazala na Instagramu i iznenađenje koje je spremila maloj Katji.

 

Dok Keti slavi rođus u svojoj školi, spremamo joj žurku iznenađenja — napisala je Nataša, pa potom pokazala kadrove sa žurke.

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

 

Prelepa dekoracija, bela rođendanska torta za slavljenicu, kao i animatori obučeni u kostime Mikija i Mini oduševili su mališane, ali i odrasle, pa deluje da su svi uživali.

 

Malo se sve otelo kontroli! — napisala je Nataša u opisu jednog snimka atmosfere sa žurke, kojoj su prisustvovale i njene sestre Kristina i Dragana Bekvalac, kao i Kristinin sin Noa, ali i gomila drugara male slavljenice... Poznato je da su sestre Bekvalac nerazdvoje, a još kada su tu i Natašina starijina ćerka Hana, kao i mala Katja — zabavi nema kraja!

 

 

makonda-tracker