ISKRENA I NEPOSREDNA

"Nisam znala šta ću sa sobom, pa sam joj u ukrštenim rečima crtala brkove": Zorana Pavić o svađi sa POZNATOM koleginicom

0

Zorana Pavić je popularna pevačica koju publika voli zbog neposrednosti, ali iskrenosti, pa je pevačica sada pričala o malo poznatim detaljima iz života.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorana Pavić je nedavno pričala o tome kako je izgubila čak 30 kilograma i otkrila je da se potpun odrekla sltkiša, a da joj je najteže palo što ne može vino da pije.

 

Pevačica je gostujući u jednoj emisiji otkrila brojne detalje iz života, a priznala je i da je bila u jednom trenutku u depresiji sa kojom se sama izborila.

 

- Ne mogu da kažem da nisam. Ne depresivna, nego ne znam kako sam preživela jedan period, zato što nisam mogla da radim. Nisam baš ništa mogla da radim, bila sam prikovana za kuću. Ništa tužnije, zamisli nekog ko je dobar fudbaler, i taj dobar fudbaler gleda fudbal i tako bi da istrči na teren, a ne može. Ne znam kako sam to preživela, to sam tako nekako zaturila i poturila u neki folder da što pre zaboravim. Zato što zaista mislim, nije fraza, iako izgleda kao nešto da to zazvuči, ja zaista ne mogu da zamislim život bez muzike. Onog momenta, nadam se da do toga neće ni doći, ali ako bi morala da prestanem da se bavim muzikom, umrla bih - započela je ona.

Malo je poznato da je pored pevanja, želela da se bavi i glumom, ali je odustala kada je dobila vežbu da zaplače u jednom trenutku, međutim, ona pola sata nije mogla da se zaustavi i ne voli lažne suze.

 

- Možda je glupo, a možda i nije, zato što nikada nisam bila ta prodorna, ako mi daš zadatak, uradiću ga, ali neću pola sata da skrećem pažnju na sebe, verovatno to i nije dobro u ovom poslu. Čovek treba da živi u skladu sa svojom prirodom i tako da se ponaša i sve ono kad ti kažu uradi tako, ako to nije deo tvog bića i tvoje prirode, ne treba tako da radiš, jer to je onda falš, to će pre ili kasnije da dođe na videlo da je to isfolirana priča. Uradila sam kasnije mono-dramu “Kad žena voli“, mjuzikl “BG bluz“, predstava “Ko vama dade predstavu“, sa sjajnom Jelicom Sretenović i Nigorem , koja je parodija na ove rijalitije i sada “Veselo devojačko veče“. Uvek mi je važno da to sve bude isprepleteno sa muzikom, jer pevač mora da ima nekog tog glumačkog dara - rekla je pevačica o glumi.

 

Zorana je dodala i da su je tokom života različite stvari mučile, pa je i ona kao brojni građani Srbije imala probleme sa kreditima, ali još uvek postoje stvari koje nije realizovala i koje je tište. Za nju kažu da je dobar prijatelj i čovek, a ona ističe da joj je u svemu pomogao jedan duhovnik. Pevačica veruje u Boga, odlazi na hodočašća, ali isto tako nije fanatik već sve radi na neki svoj način.

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

- Ljuta sam malo na sebe, jer oprostim, jednoj našoj koleginici sam oprostila, ali ne mogu da zaboravim. Uradila sam to zbog sebe, jer je žena i priznala grešku na kraju krajeva, koja nije bila mala uopšte. Godinama sam to nosila, jer je baš ružnu stvar uradila. Kada je dobila dete ja sam joj čestitala, ona je rekla da je veoma zahvalna, jer godinama nosi izvini. Iskreno sam joj oprostila, nema tu ili oprostiš ili ne oprostiš. Ljuta sam na sebe, jer volela bih da zaboravim, ako sam oprostila i ako smo prevažišli, što uopšte to pamtim. Kada se to dogodilo, nisam znala šta ću sa sobom, pa sam joj u ukrštenim rečima crtala brkove, sada mogu da čujem i njenu pesmu, to je dobro, ali prošlo je i dosta vremena - zaključila je ona.

 

Zorana Pavić je, kako sama kaže, luda u ljubavi i kod nje se nikad ne zna da li će biti u vezi, ali je srećna zbog toga jer joj nikad nije dosadno sa silnim uzbuđenjima.

 

 

makonda-tracker