Posao glumca menja se s vremenom...

Samo nek je zdravlja, a o tome šta planiram brzo će se pročuti: Andrija Milošević novi Dragan Bjelogrlić?

0

U glumačkom svetu, za Andriju Miloševića kažu da je "novi Dragan Bjelogrlić", te da je pitanje vremena kada će producirati seriju poput "Senki nad Balkanom"...

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Glumac napominje kako se posao s vremenom menja, kao i da se ne može sedeti i čekati ponuda.

 

- Posao glumca menja se s vremenom. Ne može se samo sedeti i čekati da vas posao pronađe. Mogu to samo kolege sa mnogo ponuda. Moram da se borim za svoju slobodu, a to dolazi samo kad čovek ima privatni biznis. Naučio sam da preživim već sa 16 godina, kad sam se upisao na akademiju. Uskoro će doći trenutak kad ću producirati i svoju seriju. Mnogo toga još ne znam o tom poslu, pa stalno zapitkujem starije kolege. Vrlo brzo ćete saznati šta na tom polju planiram - objašnjava za Kurir glumac Andrija Milošević.

 

Kako samo on ume: Andrija Milošević na sebi svojstven način objasnio koja je razlika između muškarca i dečaka

 

Inače, Andrija Milošević u novoj sezoni "Ubica mog oca" zaigraće đavoljeg advokata umesto kolege Gordana Kičića.


- Igram jednog malog čoveka u velikim stvarima, a od toga ničeg opasnijeg nema. Bio sam vrlo motivisan jer igram jednu dramsku ulogu. Nekog ćemo da roknemo, a publika će uskoro saznati i koga. Kičić nije mogao da snima, pa sam ja uleteo umesto njega - kaže on.

Glumac se, takođe, sprema na kraći odmor, a društvo će mu praviti devojka i koleginica Sandra Tomić.


- Samo da nam je zdravlja, više tolerancije, manje predrasuda i sreće u 2018. godini. U narednim danima odlazim na odmor i neću ništa da radim, već ću samo da uživam s mojom devojkom Sandrom - poručuje Milošević.

 

foto: Andreja Damnjanović

 

makonda-tracker