SREĆNA PORODICA

"Ne moraju da nose naš život": Sloboda Mićalović o VASPITANJU bliznakinja i RODITELJSTVU u današnje vreme

2

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uživaju u skladnom braku od 2008. godine i imaju bliznakinje Veru i Milu.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su jedan od poznatijih glumačkih parova na našoj sceni, a svojim ulogama iznova osvajaju publiku i oduševljavaju.

 

Trenutno popularni par gledamo u seriji Tajna vinove loze, a njihov privatni život je uvek zanimljiv javnosti.

 

Nakon što su dobili bliznakinje, rešili su da ih ne pokazuju medijima, te smo tako tek nedavno videli kako izgledaju Vera i Mila pošto su došle na jednu premijeru.

 

- Vojinova ideja je bila da ih sklonimo, ne da ih ne bi videli ljudi, deca kao svaka druga deca. Nismo hteli da im namećemo, da ne moraju da nose i naš život i prerano ulaze u taj svet. Sada su svesne, i same su želele da dođu na premijeru filma - rekla je Sloboda.

 

Vojin je jednom prilikom otkrio da će podržati ćerke ukoliko budu želele da se bave glumom i da bi voleo da imaju slobodu, ali je istakao i da će im biti teže nego njemu i Bobi.

 

1 / 6 Foto: Radule Perisic/ATAImages

 

- Nema nekog univerzalnog odgovora na to. Svaki dan te nešto brine. Ta neizvesnost da li ćeš moći da ih zaštitiš. Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete, u svakom smilu, i onda si razapet između toga da ne možeš da ih štitiš i da u jednom trenutku život drugačije stvari nosi. Moraš da ih pripremiš jednom da odlete iz gnezda - rekla je Sloboda na temu odrastanja svojih bliznakinja.

 

Sloboda Mićalović važi za jednu od naših najlpeših glumica, a ostaje da sačekamo i vidimo da li će Vera i Mila biti jednako uspešne kao slavni roditelji.

 

 

makonda-tracker