NJIHOVA PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA

Srećni i zaljubljeni na iračkim ulicama: Ljubinka Klarić u HIDŽABU, ovo je njena PRVA fotografija s diplomatom

2

Nedavno se moglo čuti da je naša poznata glumica ponovo pronašla ljubav.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ljubinka Klarić, naša poznata glumica, pre izvesnog vremena potvrdila je javnosti da je u vezi sa Urošem Balovim,  sadašnjim ambasadorom Iraka.

 

Oni su sada i javno prošetali ulicama Iraka, a glumica je obukla veoma neobičnu kombinaciju, beli hidžab, koji predstavlja deo tradicionalne nošnje žena u ovoj islamskoj zemlji. 

 

Iako je Ljubinka život posvetila sinu po osmehu na njenom licu možemo zaključiti da je ona ipak malo mesta u svom srcu ostavila i za ljubav. Od kako je objavljeno da je u srećnoj vezi Ljubinka jednostavno blista. 

 

Oni su u vezi na daljinu nešto više od dve godine, a sada je par konačno po prvi put viđen i u javnosti. 

 

Ljubinka Klarić
foto: Instagram

Na fotografiji koja stoji i na profilu ambasadora, možemo videti njih dvoje u Iraku, a Ljubinka je obukla hidžab, dok je ambasador imao na sebi sako, farmerke i poseban šal.

 

O tome da Ljubinka provodi vreme u Bagdadu svedoče i njene objave na društvenim mrežama. Očigledno je da se ona trudi da što više svog slobodnog vremena provodi sa svojim partnerom.

 

Ljubinka Klarić
Ljubinka Klarićfoto: Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Uroš Balov je diplomirani pravnik, obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a ukazom predsednika Aleksandra Vučića na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine.

 

Ljubinka Klarić je, podsetimo, poznata po ulogama u serijama "Kolo sreće", "Tate", "Moj rođak sa sela" i drugim.

 

 

makonda-tracker