Opa!

Već mogu da traže kreacije za novo slavlje: Viktorija i Dejvid Bekam imaju VELIKI razlog za SREĆU

0

Kako izvor navodi u njihovom domu se potencijalno sprema nešto spektakularno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modna kreatorka Viktorija Bekam uskoro bi mogla da počne da traži novu kraciju koju će poneti na svadbu svog sina Romea Bekama, jer kako navodi izvor on je počeo da razmišlja o braku.

 

 

On je već 3 godina u vezi sa influenserkom Mijom Regan i vrlo su posvećeni jedno drugom. Izvor navodi da kada se Bruklin Bekam venčao sa Nikolom Pelc, mlađi brat je počeo da razmišlja o ženidbi. 

 

Kako je izvor naveo u razgovoru za Mirror, o venčanju se nagađalo kada su bili na porodičnom odmoru: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (MIA REGAN) (@mimimoocher)

 

Mia je bliska s Romeovom mamom Viktorijom. Bilo je jasno da par želi dugoročnu zajedničku budućnost i već su pričali o tome da su srodne duše.

 

Ako je suditi po društvenim mrežama njih dvoje su jako zaljubljeni i uživaju u svojoj ljubavi: 

 

— Oni su opsednuti jedno drugim —rekao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (MIA REGAN) (@mimimoocher)

 

— Mia je vrlo drugačija devojka od Nikole i uvek je izjavljivala da bi želela da se uda u Britaniji, te da želi daleko ležernije i skromnije venčanje od onog koje su imali Nikola i Bruklin — zaključio je.

 

Podsetimo, pre nekoliko nedelja venčao se najstariji sin iz porodice Bekam, Bruklin, te je slavlje priređeno za brojne zvanice, među kojima su se našle i poznate ličnosti kao što su teniserke Serena i Venus Vilijams, ali i članice grupe Spajsi grls, kao i čuveni kuvar Gordon Ramzi. Bruklinova izabranica je američka naslednica Nikol Pelc.

 

 

 

makonda-tracker