to mogu samo oni

Viktorija u srebrnoj haljini, Dejvid kao u reklami! Bekamovi VELIČANSTVENIM IZDANJEM bacili u senku čak i mladence

0

Poznati par je, očekivano, bio među najbolje odevenima na venčanju njihovog najstarijeg sina Bruklina i glumice Nikole Pelc

foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Fotograf Bruklin Bekam (23), sin Dejvida i Viktorije Bekam, juče se oženio američkom glumicom i manekenkom Nikolom Pelc (27).

 

Par je romantično venčanje za veliki broj zvanica organizovao na imanju porodice Pelc u Palm biču, koje se prostire na više od 4.000 kvadrata. Ono je vredno čak 124 miliona dolara i nalazi se tik u okean.

 

Ekskluzivne fotografije sa svadbe trebalo bi da se pojave u sledećem broju časopisa Vogue, pa smo do sad imali priliku samo da vidimo ono što su snimili najuporniji paparaci. Tako smo videli da su venčanju prisustvovali čuveni engleski kuvar Gordon Remzi, teniserka Serena Vilijams i glumica Eva Longorija, kao i da su Dejvid i Viktorija Bekam bili sinonim za nenadmašnu eleganciju!

 

1 / 4 Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Dok je nekadašnji fudbaler Real Madrida i Mančester junajtera nosio klasično crno odelo s belom košuljom i crnom leptir-mašnom, njegova supruga izgledala je veličanstveno u srebrnoj toaleti.

 

Čuvena Poš Spajs pojavila se držeći supruga za ruku, u očaravajućoj satenskoj haljini s bretelama i umerenim rekolteom, a reč je o kreaciji koja prati gornji deo tela, dok se od kukova širi i pada lepršavo. Jednostavnu i vrlo elegantnu haljinu Viktorija je upotpunila minijaturnom clutch torbicom, a kosu je podigla u visoku punđu, uz nekoliko pramenova puštenih da uokviruju lice.

 

Ako nas pitate, kao da smo videli mladence!

 

 

 


 

makonda-tracker