raznežićete se

Svako priželjkuje ovakvu LJUBAVNU PORUKU: Dejvid Bekam na najdivniji način čestitao VIKTORIJI BEKAM ROĐENDAN

0

Bivši fudbaler je svojoj supruzi uputio najlepše moguće reči za njen "divan dan".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kreatorka Viktorija Bekam napunila je 48 godina. Njenom rođenadnskom slavlju su se veoma obradovali članovi porodice, te su joj na društvenoj mreži Instagram poželeli najdivnije stvari na svetu. 

 

 

Kalifornija je trenutno destinacija gde odmara posle velikog slavlja, odnosno venčanja njihovog sina Bruklina Bekama, pa je u centru pažnje sada mama Bekam. 

 

— Srećan rođendan najneverovatnijoj ženi, mami i poslovnoj ženi. Želim ti najlepši dan jer zaslužujete to. Svi te mnogo volimo — napisao je Dejvid Bekam ispod fotografije na kojoj su zagrljeni on i njegova supruga Viktorija Bekam. 

Kreatorka se takođe oglasila na Instagramu te samoj sebi čestitala rođendan. 

 

 

Podsetio samo na kreaciju koju je Viktorija nosila na Bruklinovom venčanju koja je izazvala veliku pometnju u modnom svetu. 

 

Kako piše britanski Hello, naša najdraža Poš Spajs nosila je ogrlicu od žutog zlata s koje je visio dijamant u obliku kruške, čiju vrednost Kiron Kio, koosnivač kompanije ROX Diamonds & Thrills procenjuje na vrednost od 1.690.520 do 2.600.800 dolara!


Viktorija nosi ogrlicu od osamnaestokaratnog žutog zlata s kruškastim dijamantom koji izgleda kao da ima između 12 i 15 karata. S obzirom na njegovu belinu i čistoću, mogao bi da vredi između 1,3 i 2 miliona funti — kaže Kio.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Drugim rečima, on bi najviše mogao da košta oko 2,6 miliona dolara, odnosno 2,4 miliona evra!


 

 

makonda-tracker