ON JOJ JE PRUŽIO MAKSIMALNU PODRŠKU

Oduvek je VOLELA muziku i pokazivala TALENAT: Otac Aleksandre Prijović ISKRENO o njenom početku karijere

1

Aleksandra Prijović je jedna od naših najuspešnijih mladih pevačica, a ona ne krije ko je najviše zaslušan za njenu karijeru.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović gradi svoju uspešnu karijeru i uživa u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem, sa kojim ima sina Aleksandra.

 

Privatni život pevačice oduvek je privlačio pažnju, a o njenim roditeljima se jako malo zna.

Aleksandra je često isticala koliko je uticao na nju razvod roditelja i da, bez obzira što su ostali u dobrim odnosima, osećaj razdvojenosti i usamljenosti ne može da prevaziđe.

 

Njenu majku smo imali prilku često da vidimo jer je posećivala Aleksandrine nastupe, ali otac je taj koji se drži daleko od medija, a malo je poznato da je upravo on zaslužan što se pevačica danas bavi ovim poslom.

 

- Od malena je pokazivala talenat za muziku. Volela je da peva, a mi smo je podržali. Moja želja je bila da se bavi muzikom, ja sam je prijavio na muzičko takmičenje. Bila je baš srećna, otišli smo u Suboticu na audiciju i tako je sve počelo. Moji roditelji i ja smo oduvek želeli da se bavi ovim poslom. Pružili smo joj maksimalnu podršku, koliko smo mogli i eto, hvala Bogu, isplatilo se - izjavio je Nedeljko Prijović svojevremeno.

Aleksandra Prijović uvek naglašava koliko je zahvalna roditeljima za sve što su učinili, a najviše ceni vreme koje su provodili sa njom uprkos mnogobrojnim obavezama.

 

 

makonda-tracker