iskren je

Konačno PROGOVORIO o vezi koju javnost pamti: Pre Filipa Živojinovića, Aleksandra Prijović VOLELA je poznatog PEVAČA

2

On je ispričao u kakvo mišljenje ima o pevačici i kako je doživeo njihovu ljubav. 

foto: Instagram Printscreen, Ana Paunković
foto: Instagram Printscreen, Ana Paunković

Prošlo je više od 10 godina otkako je Amar Gile Jašarspahić pobedio na takmičenju ''Zvezde Granda'' i tako proslavio sebe i svoj rodni kraj - Kakanj. 

 

Kako i sam navodi želeo je oduvek da stvori karijeru kakvu danas ima, te mu se za to i sudbinski ukazala prilika te se slučajno pojavio na auficiji za gorepomenuto takmičenje. 

 

 

— Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je poslednja sezona ''Zvezda Granda'' i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom i kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpevam da bih što pre završio. Kada je Saša Popović video odakle sam došao odmah mi je sredio matricu i sve po redu — rekao je pevač.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Tada je publiku dovodio do suza i svojim interpretacijama dovodio publiku do suza. Kako i sada navodi, nove takmičare savetuje da pevaju pesme koje i sami osećaju.

 

 

— Ja sam toliko puta plakao uz ''Samo ovu noć'' zato sam je i pevao. Isto tako i uz pesmu ''Istina je druže'' koja kad sam je ja pevao nije bila nešto popularna. Žika Jakšić je bio oduševljen kad sam predložio to da pevam i evo moje izvođenje te pesme sada ima preko 60 miliona pregleda — objasnio je Gile.

 

Osim po pesmama i neverovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao. Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo devojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspela da osvojio njegovo srce - Aleksandra Prijović.

 

 

Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečje, nije bila to neka veza — rekao je Amar za ''Grand news''.

 

 

 

makonda-tracker