malo poznato

Više ga ni NE POMINJE: Znate li pod kojim umetničkim imenom se Aleksandra Prijović predstavljala na POČETKU KARIJERE?

0

Mada je još sa 14 godina pokušala da se ostvari kao pevačica, slava Aleksandre Prijović došla je koju godinu kasnije, a na samom početkiu predstavljala se drugačije nego danas...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović za kratko vreme postigla je veliki uspeh u svetu estrade. Ne samo što je uspela da se istakne hitovima, već je našla i ljubav svog života baš u svetu poznatih, pa je dobro poznato da je udata za Filipa Živojinovića, sa kojim ima sina Aleksandra, koji je nedavno napunio tri godine.

 

 

Ipak, iako je Aleksandra gotovo od puberteta u svetu muzike, nisu joj oduvek cvetale ruže. Mada je danas jedna od najpopularnijih mladih pevačica, prešla je trnovit put do zvezda.

 

Popularna Prija pojavila se pre više od decenije na muzičkoj sceni, i to sa svega 14 godina! Ona jeste stekla ogromnu popularnost učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", ali njen estradni put krenuo je još i pre toga.

 

Tada četrnaestogodišnja Aleksandra predstavljala se pod potpuno drugačijim umetničkim imenom: Any. Snimila je numere "Majko" i "Boli svaka tvoja reč", ali pravu popularnost je doživela tek posle učestvovanja u "Zvezdama Granda!

 

1 / 15 Foto: Youtube Printscreen

 

O svom umetničkom imenu — Any (Ani) — jednom prilikom je i sama govorila u emisiji Ami Dži šou.


Taj nadimak mi je dao Mića Nikolić, koji mi je tada i uradio dve pesme kada sam imala 14 godina — ispričala je pevačica.

 

 

makonda-tracker