sve po njihovom ukusu

Pola miliona evra ČISTOG LUKSUZA: Zavirite u dom Aleksandre Prijović na Bežanijskoj kosi (FOTO)

2

Aleksandra Prijović zajedno sa suprugom Filipm Živojinovićem i sinom Aleksandrom živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi, a ovako izgleda njen enterijer...

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pop-folk pevačica Aleksandra Prijović već godinama je u braku sa Filipom Živojinovićem, sinom Slobodana Bobe Živojinovića, a par zajedno sa sinom Aleksandrom živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi.

 

Kako su mediji pisali, Živojinovići su kupili porodični dom po ceni od oko pola miliona evra, i to neposredno pre nego što im se rodio sin. Vilu su kasnije renovirali, pretvorili u svoju oazu sreće i mira, a uredili su je po svim ukusu i opremili svim potrebnim detaljima koji će je oplemeniti. 

 

 

Aleksandrina i Filipova kuća u blizini je vile Lepe Brene i Bobe, kako bi uvek bili blizu Živojinovićima, a svaka finesa i detalj je na svom mestu. Oni su nastavili sa sređivanjem i kada se Aleksandra porodila, a vodili su računa da sve urede po svojim potrebama i u skladu sa potrebama svog sina... 

 

 

Unutrašnjost porodičnog doma je u nežnim tonovima, vodili su računa da se svaki ukras i komad nameštaja uklapa u ostatak vile. Oni su se trudili da pri uređivanju doma dominira minimalistički stil, tako da nema ničeg što je pretrpano, previše...

 

Kako se čini, jedan od omiljenih Prijinih kutaka u kući jeste prostorija u kojoj se nalazi ogromno ogledalo, ispred kog se često fotografiše kada je tip-top sređena pred nastup ili izlazak.

 

 

 

Detalj koji odmah upada u oči jeste beli klavir u dnevnoj sobi, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem, a pored Aleksandre i Filipa, i mali Aleksandar uživa u ovom kutku.

 

 

Pevačica voli da se opušta na velikoj terasi koja je okrenuta ka dvorištu i odakle se odakle se prostire prelep pogled, a kada je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne može videti, pa porodica ima privatnost dok uživa u svojoj oazi.

 

 

 

makonda-tracker