kao na razglednici

Slađi zagrljaj NE POSTOJI: Fotografija Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović koju morate da vidite

1

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović, i pored svih obaveza, uspevaju mnogo vremena da provedu onako kako im najviše prija — zajedno.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk zvezda Aleksandra Prijović u višegodišnjem je skladnom braku s biznismenom Filipom Živojinovićem, sinom Slobodana Bobe Živojinovića i Zorice Nakić, a par je svoju sreću uvećao rođenjem sina Aleksandra.


Uprkos brojnim obavezama, oboje su posvećeni porodici, pa vreme najradije i često provode zajedno, a nedavno su uživali u dužem odmoru u Majamiju, gde porodica Živojinović ima skupocenu nekretninu, za koju se svojevremeno pisalo da je vredna skoro milion evra.

 

Aleksandra je tokom odmora podelila nekoliko fotografija koje svedoče o njihovom uživanju, a sada je Filip odlučio da razneži svoje pratioce na Instagramu. On je juče na pomenutoj društvenoj mreži objavio simpatičan porodični portret, na kom vidimo pevačicu i njega kako uživaju zagrljeni, dok ponosni tata drži u naručju njihovog mezimca.


Sve — napisao je jednostavno Filip u opisu ove fotografije.

 


Pevačica je, inače, nedavno pričala kako su se Živojinovići proveli u Americi i otkrila da je najviše radovanja bilo prilikom posete Diznilendu.

 

1 / 10 Foto: Instagram


Tamo je mnogo opuštenije nego ovde. Bila sam već nekoliko puta tamo, najviše sam se obradovala šopingu, najviše smo čekali taj Orlando, da mali sve to vidi. Sada će tri godine da napuni, prelepo je bilo. Najveći utisak mu je ostavio Miki Maus, to nam je sad glavno u kući. Gleda snimke i govori kako je on tu bio, bili smo samo dan tamo, nismo uspeli sve parkove da obiđemo — istakla je ona.
 

 

makonda-tracker