(FOTO)

TORTA OD 6 SPRATOVA, sve po ukusu mališana: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sinu priredili bajkovito slavlje

2

Maleni Aleksandar Živojinović proslavio je treći rođendan, a njegova porodica je tim povodom upriličila nezaboravno slavlje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović i biznismen Filip Živojinović su, nedugo po povratku u Srbiju s odmora u Americi, imali važan povod za slavlje. Njihov sin Aleksandar napunio je tri godine, a porodica je u njegovu čast organizovala velelepno slavlje.


Prvi unuk legendarnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića nedavno je tokom boravka na Floridi posetio Diznilend, a zbog njegove ljubavi prema Mikiju Mausu, sve je na rođendanskoj proslavi bilo u znaku ovog junaka.

 

Bila sam već nekoliko puta tamo, najviše sam se obradovala šopingu, najviše smo čekali taj Orlando, da mali sve to vidi. Sada će tri godine da napuni, prelepo je bilo. Najveći utisak mu je ostavio Miki Maus, to nam je sad glavno u kući. Gleda snimke i govori kako je on tu bio, bili smo samo dan tamo, nismo uspeli sve parkove da obiđemo – otkrila je nedavno Aleksandra u razgovoru s medijima.


Zato ni ne čudi što su Aleksandrovu rođendansku tortu – visoku čak šest spratova – krasili Diznijevi junaci Miki i Mini Maus, Paja i Pata Patak, Šilja...
Detalje s porodičnog slavlja na Instagramu je podelila pevačica Ilda Šaulić, koja je pokazala delić bajke koju su Aleksandra i Filip priredili sinu.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

 


 

 

makonda-tracker