njena ispovest

"DANIMA sam plakala i ležala na podu": Melinda Gejts priznala kako ZAISTA izgleda razvod od jednog milijardera

0

Razvod Bila i Melinde Gejts bio je izuzetno propraćen od strane svetskih i domaćih medija, a bivša supruga milijardera priznaje da rastanak posle 27 godina nimalo nije lak.

foto: EPA / EPA-EFE /  IAN LANGSDON
foto: EPA / EPA-EFE / IAN LANGSDON

Melinda Gejts, filantropistkinja i bivša supruga milijardera Bila Gejtsa, možda na prvi pogled ima sve, ali to joj nije pomoglo da lakše prebrodi razvod od svog čuvenog supruga.

 

U intervjuu za "CBS Mornings" sa voditeljkom Gejl King, Melinda Frenč Gejts je otvorila dušu o razvodu od osnivača kompanije Majkrosoft nakon 27 godina braka. Njihov razvod bio je veoma propraćen s medijske strane, a zvanično je brak okončan u avgustu 2021. godine.

 

 

Važno mi je da kažem da sam danima mnogo plakala, ali, mislim, danima kada sam doslovno ležala na podu i tepihu ovoliko udaljenim od mene — rekla je ona, držeći dlan tik uz lice. — Mislila sam: Kako je ovo moguće? Kako da ustanem? Kako da se pokrenem dalje?

 

Melinda je priznala da su postojali dani kada je bila besna, ali i da je sve to deo procesa tugovanja. 

 

— Tugujem za nečim što si imao i mislio da ćeš imati večno. Ovo su bolne stvari.

 

O razvodu Bila i Melinde Gejts pisalo se nadugačko i naširoko, a nekoliko je ključnih momenata koji su, navodno, prelomili da se par rastane.

 

 

Šuškalo se da je Melinda dobila želju za razvodom onog trenutka kada se Mekenzi Skot razvela od Džefa Bezosa, koji joj je bio neveran. 

Kako je pisao The Wall Street Journal, Melinda je još pre skoro tri godine tražila savete od svojih advokata, pre zvaničnog zahteva za razvod, i tada je, navodno, rekla kako je brak između njen i Bila uništen, i to nepovratno.

 

1 / 5 Foto: Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Prema pisanju medija, bivšu gospođu Gejts je veoma uznemirila povezanost njenog supruga sa Džefrijem Epstajnom, optuženim seksualnim prestupnikom koji je umro u zatvoru dok je čekao suđenje. Navodno, njih dvojica su počeli da se druže 2013. godine, a poznato je da se Gejts sastajao sa Epstajnom.

 

Uz to, nakon razvoda su isplivale brojne situacije koje su bacale novu svetlost na njihov brak, između ostalog i ljubavna afera sa ženom zaposlenom u Majkrosoftu, što se dogodilo još 2000. godine. Kako piše Deji Mejl, ovo je bio razlog napuštanja upravnog odbora kompanije. Mnogo se govorilo i o njegovom kontroverznom odnosu sa En Vinblad, s kojom se sastajao svakog proleća, a Melinda je za to znala.

 

Za Melindu kažu da je ravopravno sa Bilom učestvovala u izgradnji carstva Majksoft od 1987. godine. Par nije imao predbračni ugovor, a Melinda i Bil su roditelji troje dece, Fibi, Rori i Dženifer.

 

 

makonda-tracker