jedan "detalj" im je promakao

On njoj dao DUBAI NA DLANU, a ona njemu... Georgina Rodrigez na meti podsmeha zbog rođendanskog poklona za Ronalda

2


Pre samo nekoliko dana porodica fudbaler Kristijano Ronaldo priredio je svojoj verenici Georgini Rodrigez rođendansko iznenađenje zbog kog je uzdahnuo ceo svet. A onda je došao na red i njegov rođendan...

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka Georgina Rodrigez proslavila je poslednjih dana januara 28. rođendan, a iako je planirano "samo" porodično putovanje u Dubai tim povodom, njen verenik i fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo odlučio je da je iznenadi.

 

Nije bio skroman: postavio je njenu džinovsku fotografiju duž čitave Burdž Kalife, najviše zgrade na planeti!

 

Ovako se završava jedan prezanimljiv dan, ne mogu da izustim reč. Hvala ti, hvala ti i hvala ti, Kristijano. Ne možeš me učiniti srećnijom od ovoga — poručila je tada lepotica svom dragom na Instagramu.

 


Nedugo kasnije — 5. februara — na red je došao fudbalerov rođendan, a i on se ne pomenutoj društvenoj mreži pohvalio iznenađenjem koje je dobio od svoje životne saputnice. Kristijano je, naime, objavio fotografiju nastalu u jednom restoranu, a na njoj su Georgina i on zagrljeni pored torte u obliku njegovih inicijala i broja na dresu koji nosi godinama — CR7.

 


Život je rolerkoster. Naporan rad, brzina, hitni ciljevi, zahtevna očekivanja... Ali na kraju, sve se svodi na porodicu, ljubav, iskrenost, prijateljstvo, vrednosti koje sve čine vrednim — napisao je Ronaldo.

 


On izgleda oduševljeno, ali komentari na društvenim mrežama nisu najpozitivniji jer fudbalerovi obožavaoci smatraju da je Kristijano zaslužio više.
"On njoj Dubai na dlanu, ona njemu tortu???", "Čovek je stavio njeno lice na najvišu zgradu na svetu, mogla je malo više da se potrudi", "On ju je izvukao iz blata i promenio joj život, kakav je ovo poklon"... neki su od komentara, a jedna tviterašica iz Srbije se našalila da je "Georgina sijala u Dubajiu", a onda Kristijanu poklonila "patišpanj".

Međutim, svima njima je promaklo iznenađenje kojim je Georgina, koja je trenutno u drugom stanju, obradovala Kristijana ranije tog dana. U pitanju je luksuzni automobil marke Kadilak čija cena iznosi više od 88.900 evra, a kako je Ronaldo zaljubljenik u automobile, sigurno je bio presrećan.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Srećan 37. rođendan ljubavi mog života. Volimo te beskrajno. Najbolji otac i najbolji životni saputnik kog je Bog mogao da nam da — poručila je na Instagramu Rodrigezova.

 

Georgina i Kristijano upoznali su se krajem 2016. godine, dok je ona radila kao asistentkinja pri kupovini u prodavnici modne kuće Gucci u Madridu. Ubrzo su počeli da se zabavljaju i žive zajedno. Trenutno čekaju blizance, a par je 2017. godine dobio ćerku Alanu. Zajedno brinu o fudbalerovom sinu Kristijanu Mlađem, kog je dobio s neimenovanom Amerikankom koja se odrekla starateljstva, i o blizancima Evi i Mateu, koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majke.

 

 

 

makonda-tracker