"drhtala sam pred njim"

Kako osvojiti NAJPOZNATIJEG FRAJERA NA SVETU? Ovako je izgledao PRVI SUSRET Georgine i Ronalda

0

Dobro je poznato da su se fudbaler Mančester junajteda i lepotica upoznali u prodavnici u kojoj je ona radila, a sada znamo i kako je izgledao momenat kad su se sreli

foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je objavljena još pre nekoliko nedelja, nova Netfliksova dokumentarna serija "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina"), koja se bavi životom Georgine Rodrigez i dalje je u centru pažnje stranih medija.


Serija koja se opisuje kao emotivni portret o svakodnevici "mame, influenserke, poslovne žene i partnerke Kristijana Ronalda" otkrila nam je mnogo detalja o životu popularne lepotice. Tu je i onaj najvažniji — o početku njene ljubavi s jednim od najpoznatijih ljudi na planeti.

 

Opšte je poznato da se par upoznao dok je Georgina radila u prodavnici modne kuće Gucci u Madridu, nakon čega su se ponovo slučajno sreli, a sada smo otkrili kako je sudbonosni prvi susret izgledao.


Od tog trenutka, u glavi mi stoji da je to bio momenat kad smo "kliknuli" — rekao je Ronaldo u Georgininoj seriji.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Lepotica ne krije da je odmah osetila leptiriće u stomaku.


Na dan kad sam upoznala Kristijana, bila sam na poslu. Stigla sam u Gucci i dok sam izlazila iz radnje, videla sam vrlo zgodnog muškaca. Stala sam, osetila neko golicanje u stomaku i rekla: "Hej, šta nije u redu sa mnom?". Njegova visina, njegovo telo, njegova lepota su mi ukrali pažnju. Drhtala sam pred njim, iskra se zapalila — prisetila se Georgina.


Ona priznaje da je tom osećaju verovatno doprinela i njena urođena stidljivost.


Ja sam vrlo stidljiva i možda me je to još više uzburkalo pred osobom koja me je na samo jedan pogled dotakla. Posle toga je ostatak posla odradilo to kako me Kristijano tretira, kako brine o meni i kako me voli — ispričala je Georgina.

 

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez, Heorhina Rodrigez
foto: Profimedia

Kako smo već ranije pisali, ona je ispričala i da su se samo nekoliko dana kasnije ponovo sreli.


Nekoliko dana kasnije, ponovo smo se sreli na jednom događaju ovog brenda. Tu smo mogli da ćaskamo u opuštenijoj atmosferi, van mod radnog okruženja. Za oboje je to bila ljubav na prvi pogled ― tvrdi lepotica, ali Ronaldo ističe da nije bilo baš tako.


Iskreno, nisam to očekivao. Ali nakon nekog vremena sam shvatio da je prava za mene ― rekao je fudbaler.

 

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

Georgina i Kristijano trenutno čekaju blizance, a par je 2017. godine dobio ćerku Alanu. Zajedno brinu o fudbalerovom sinu Kristijanu Mlađem, kog je dobio s neimenovanom Amerikankom koja se odrekla starateljstva, i o blizancima Evi i Mateu, koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majke.

 

 

makonda-tracker