nove okolnosti

Život im se MNOGO promenio: Konstrakta otkrila kako njena porodica funkcioniše nakon ogromnog uspeha

2

Ana Đurić Konstrakta, srpska predstavnica na Evroviziji ove godine, ne krije da u njenoj svakodnevici nije sve onako kako je bilo pre mesec dana.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Autorka i izvođačica numere In Corpore Sano Ana Đurić Konstrakta uskoro će predstavljati Srbiju u Torinu, a čini se da od trenutka kada je odnela pobedu na Pesmi za Evroviziju javnost ne može da je se zasiti.


Pevačica daje sve od sebe da svima izađe u susret i posvećena je svojim obavezama, ali i životu svoje porodice, koji se, priznaje, prilično promenio. Ipak, njenoj deci je jasno sve što se događa.

 

Dovoljno su odrasli da razumeju šta se trenutno dešava. Zbog obaveza koje nas čekaju u narednom periodu, naš dnevni život se dosta promenio, posebno u mom slobodnom vremenu. Čini mi se da to dobro podnose i da se raduju onome što sledi u Torinu — istakla je Konstrakta.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić


Ponosna mama dvoje dece dodaje da njen suprug Milan Đurić, inače uspešan arhitekta, i ona ne moraju uvek da budu saglasni u svemu, ali da o svemu razgovaraju.


Naravno da razgovaramo i razmenjujemo mišljenja. Ne slažemo se uvek oko svega, ali kada on nešto odobri, onda sam sigurna da je u pitanju smislena stvar. Tako se pokazalo i ovaj put — napominje Konstrakta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta


Pevačica se osvrnula na to što je upravnica zgrade, zanimljiv detalj o kom se najviše pričalo nakon njene pobede ne Pesmi na Evroviziju.


To je stvar zajednice i zajedništva. Osećam se delom te zajednice i imala sam vremena u tom trenutku da preuzmem obavezu upravljanja. Drugo, imam divne komšije, komšiluk u kome možeš da odeš na drugi sprat kod komšinice po ajvar, ili da ostaviš na čuvanje decu komšijama u stanu pred, ili da preneseš obavezu na nekog ako nisi u mogućnosti da je u tom trenutku preuzmeš, i tako dalje. Cenim to. Puni su podrške. Hvala im na tome. Nadam se da će uživati u našem nastupu u maju — rekla je za magazin Glorija.
 

 

makonda-tracker