turbulentno

Njihova ljubav bila je ZABRANJENA? Evo kako je Konstrakta upoznala svog muža

0

Pevačica je svoju priču sa Đurićem otpočela pre nekoliko godina, iz koje su se rodili njihovi mezimci - deca.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica koja je na festivalu Pesma za Evroviziju '22 odnela pobedu i tako obezbedila put u Torino je, svima dobro poznata, Ana Đurić - Konstrakta. Ona otkako je pobedila ne prestaje da intrigira javnost što svojoj neobičnom pesmom koja je kako i sama autorka navode slojevita i ima dosta značenja. 

 

Ono šta je interesantno jeste i to da Konstrakta ima veliku podršku svoje porodice, a najviše podrške dobija od svog supruga Milana Đurića

 

Međutim njihova ljubavna priča traje već godinama unazad, a započela je u studentksim danima vlasnice numere In corpore sano. Naima, dok je pohađala Arhitektonski fakultet u Beogradu, njen sadašnji suprug bio je na fukciji asistenta na tom fakultetu. Njihova ljubav se rodila upravo na ovom fakultetu, a često se u negativnom kontekstu komentarišu odnosi emocija koje se rađaju između asistenata i studentinja, piše Story

 

 

Međutim, Konstrakta se danas ne bavi arhitekturom, iako je kako je i ona objasnila umetničko ime upravo došlo iz ove institucije. Ona se na početku braka opredelila da se bavi muzikom te je dugo bila i članica benda Zemlja gruva, dok se njen suprug se i dalje bavi arhitekturom. 

 

Iz svoje ljubavi dobili su dvoje dece, devojčicu Lenu i dečaja Nikolu. Ana je posvećena svojoj porodici i često voli da istakne da u tome užica i da su njena deca najponosnija na to šta je postigla u svojoj karijeri. 

 

1 / 3 Foto: © ATA IMAGES

 

Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije:

 

U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta — rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

 

makonda-tracker