zanimljivosti iz života

Komšije oduševljene Konstraktinom pobedom: Evo kakva je UPRAVNICA Ana Đurić

0

Pevačicine komšije su komentarisale da li su zadovoljni pobedom "umetnice" i to kakva je ona kada je sretnu van scene. 

foto: RTS printscreen
foto: RTS printscreen

Pevačica i umetnica Konstrakta pobedila je na festivalu "Pesma za Evroviziju '22" osvojivši najviši broj glasova i od strane stručnog žirija, ali i od strane publike. Tako je ona uspela da obezbedi kartu za Torino, te će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri na Evroviziji 12. maja.

 

Ono šta je zanimljivo ljudima jeste i njena reakcija kada je pobedila sa pesmom "In Corpore Sano" jeste da je ona upravnica zgrade, te su novinari posetili deo grada u kojem ona živi i razgovarali sa njenim komšijama, koji su oduševljeni njenom pobedom. 

 

 

Ana je super osoba i mnogo je volimo, prijatelji smo. Svi smo glasali za nju i jako smo bili srećni kada je pobedila i zaista sve najlepše možemo reći i za nju i njenu porodicu. Nismo je videli još, ali smo joj poslali poruku. Spremamo joj iznenađenje. Niko od njih nije očekivao, možda su se iznenadili više od nas. Videlo se po njoj kada je pobedila, ali to je stvar njenog karaktera, ona je skromna. Porodična je žena i to ima svoju dimenziju, potpuno je obična u najboljem smislu te reči i odličan upravnik zgrade — rekao je jedan komšija, piše Blic, u žurbi i pohvalio Anu zbog toga što je pobedila na Pesmi za Evroviziju '22

 

Na ulazu u zgradu u kojoj Konstrakta živi pored jednog plakata pisalo je "Bravo Ana!".

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedan komšija veruje da će Ana da postigne da obavi sve obaveze koje ima vezane za stanare i stambenu zgradu, jer kako kaže "Evrovizija" će se završiti: 

 

Majka je, lepa je, mudra je, na svaki način dobra. Ona će to rešiti, neće biti večno tamo. Ima obaveza, ali mogu da sačekaju tih nekoliko dana. Super se slaže sa svima. Najbolja je! Ne bismo je menjali.

 

Iz jedne firme koja se nalazi u blizini njene stambene zgrade prokomentarisali su Konstraktinu pobedu: 

 

 

— Nisam je davno videla, ali srećem je često, šeta kuče, ima dvoje dece. Znam joj decu kada su bila baš mala. Znala sam da je bila u „Zemlji gruva“, ali nisam bila upućena da priprema nastup za "Pesmu Evrovizije '22". Jeste komunikativna, videlo se da je pred vama bila u šoku, nije očekivala. Super je žena. Deda isto dolazi i čuva decu. Živi ovde dugo — rekla je žena, piše Blic.

 

Ako ne šeta i nije napolju, voli da sedi sa prijateljima u kafiću. 

 

— Kada je leto sedi kod nas, ali tokom zime retko. Uglavnom dođe sa društvom, nismo puno pričali sa njom, ali je fina i kulturna. Ostavlja bakšiš — rekli su konobari.

 

 

makonda-tracker