sve sija

Od mermernih stolova i VERSAČE vaze ZASTAJE DAH : Jelena Karleuša pokazala unutrašnost vile vredne oko 2.500.000 evra

2

Pevačica je na društvenim mrežama podelila kako je dekorisala unutrašnjost njenog novog doma, u koji će se preseliti sa suprugom i decom. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako mediji prenose pevačica Jelena Karleuša pre nekoliko godina dobila je na poklon vilu vrednu 2.500.000 evra, od suprga Duška Tošića. Kako su pisali mediji tu kuću je on kupio od Dragana Stojkovića Piksija

 

 

Ona se još zvanično nije preselila u nov dom gde će živeti sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Nikom i Atinom, ali ono šta je sigurno jeste to da je ona počela da preuređuje i dekoriše unutrašnjost svoje kuće

 

Na svom Instagram nalogu podelila je niz snimaka na kojima se vide detalji koje je ona izabrala da budu deo unutrašnosti u njenoj vili. 

 

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Pevačica je usnimila delove dnevne sobe gde se videla dekoracija koju je ona izabrala, te su se na snimcima videli roze lampa sa perijem koja donosi pravu magiju u unutrašnjost njenog doma. 

 

Ona je takođe usnimila i dve beličasta mermerna stola, od kojih je jedan imao belu Versaće vazu, dok su se na drugom stolu nalazili detalji koje potpisuje modna kuća Šanel. U unutrašnjosti njeno doma, sve je odisalo luksuzom

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Može se primetiti i da je njena kuća dekorisana u belim i zlatnim tonovima i da se na njenim supocenim policama nalazi dekoracija koja privlači pažnju. 

 

Podsetimo da pevačica pored svog posla, uspeva da se bavi i uređenjem doma, dekorisanjem, ali i roditeljstvom, te ističe da ume da se umori, ali uspeva uz pomoć lavovske energije da sve izgura. 

 

To mi se dešava više puta dnevno, ali se brzo resetujem. Imam vulkansku, prirodnu energiju, dovoljno je samo malo vremena da opet obnovim energiju i počnem iz početka. Radim ono što volim i to je recept da radim više stvari u isto vreme.

 

 

 

makonda-tracker