paparaci joj ne daju mira

Slučajno odala POL BEBE! Rijana uhvaćena kako razgleda dečiju odeću na NEOČEKIVANOM MESTU (FOTO)

0

Pop zvezda je odnedavno milijarderka i novi odeću najluksuznijih brendova, ali je stvari za bebu potražila u jednoj pristupačnoj prodavnici

foto: Image Press / BACKGRID, Profimedia
foto: Image Press / BACKGRID, Profimedia

Popularna pevačica, dizajnerka i biznis žena Robin Rijana Fenti (33) uskoro postaje mama, a došlo je vreme za potragu za odećom za bebu.


Nakon što je nedeljama skrivala vesti o trudnoći, lepotica s Barbadosa i njen dečko ASAP Roki (33), čuveni reper, krajem januara su potvrdili da će postati roditelji, a zvezda od tada ponosno pokazuje trudnički stomačić.

 

Rijana ne krije da je uzbuđena zbog nove životne uloge, a iako nije otkrivala pol bebe, mediji tvrde da je jasno da ona čeka — devojčicu!

 

1 / 7 Foto: Image Press / BACKGRID, Profimedia


Američki paparaci su, naime, pre nekoliko dana primetili Rijanu tokom šopinga u jednoj prodavnici dečije odeće. Iako je ona odnedavno milijarderka, Rijana je odlučila za stvari za bebu potraži u jednoj pouzdanoj i vrlo pristupačnoj radnji u Los Anđelesu. Sudeći po fotografijama, Rijana je bila posebno zainteresovana za bodije sa suknjicom u boji mandarine, zbog čega se spekuliše da će ASAP Roki i ona dobiti ćerku.

Kako pišu strani mediji, ona je kupovala u butiku po imenu Target, a odevni predmet koji joj je privukao najviše pažnje košta svega 18 dolara.

 


Ona je, inače, u jednom intervjuu nedavno istakla da se raduje dolasku "njih", što neki tumače kao da Rijana čeka blizance, a neki kao da govori neodređeno jer ne želi da nameće rod svojoj bebi. Ipak, pevačica se nije dalje oglašavala povodom ovih tvrdnji.


Čuvena Riri za ovu priliku je odabrala svetloplavi duks brenda Awake NY, koji je sakrio od pogleda njen stomačić, neobičnu mini-suknju modne kuće The Attico i sandale sa štiklama njene omiljene dizajnerke obuće Amine Muadi.
 

 

makonda-tracker