prelepo!

Boja lavande, baloni i PREGRŠT PRELEPIH detalja: Nataša Bekvalac priredila BAJKU za 15. rođendan Hane Ikodinović (FOTO)

0

Hana Ikodinović, ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, slavi 15. rođendan, a premda nije želela proslavu, mama ju je iznenadila na najlepši mogući način.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Nataša Bekvalac napravila je predivno iznenađenje povodom petnaestog rođendana svoje ćerke Hane. Hana Ikodinović, Natašina ćerka iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem, nije ni slutila šta će joj mama pripremiti, jer, kako je rekla, nije želela da slavi rođendan.

 

Nedavno je Nataša priredila pravu bajku za rođendan svoje mlađe ćerke Katje, a sad je na red došao i rođendan njene starije ljubavi.

 

 

Nataša je jednu sobu u svom domu ukrasila na predivan način: sve je bilo u boji lavande i beloj boji, tu je veliki ukrašen sto, mnoštvo balona, prelepih detalja, Hanino ime kao ukras... 

 

I mada nije želela da slavi rođendan, Hana je imala osmeh na licu čim je videla ovo prelepo iznenađenje!

 

 

Nataša je Hani već čestitala rođendan preko društvenih mreža i napisala emotivnu poruku uz nekoliko zajedničkih fotografija.

 

Bebo moja prva, ljubavi mamina najveća, srećan ti rođendan. Moj si najveći uspeh, moja si bezuslovna ljubav, moj si oslonac, moj si saputnik i borac, hvala ti što već 15 godina moj si vodič kroz život, učitelj, i hvala ti što sam ti mama. Nije nam lako, ali nam je najbolje! Voli te mama tvoja. Ponosna sam na svaki tvoj korak. Svaki, ne zaboravi! — napisala je Nataša u poruci koju je posvetila Hani.

 

1 / 10 Foto: Youtube Printscreen

 

Na pitanja kako se njena starija ćerka nosi sa njenom popularnošću, Nataša odgovara da smatra da Hana nosi teret zato što je ćerka javnih ličnosti.

 

Ja sam u toj ulozi samo njena mama, koja se budi s perčinom na glavi i koja sve organizuje. Nemam doživljaj sebe kao poznate ličnosti. Ja sam to zaboravila, a ona ima taj teret i u društvu svi nešto od nje očekuju. Nije mi se žalila, činilo mi se da je sve lagano prevazilazila, dok nisam shvatila da nije tako — rekla je pevačica za Kurir nedavno, pa istakla da svoje ćerke odgaja sa dadiljom Jovanom.

 

Ovako je izgledala Hanina proslava:

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker