hrabra mama

"Ja ne živim sama, već s Jovanom": Nataša Bekvalac iskreno ispričala ko joj pomaže u odgoju ćerki

2

Pevačica je u jednom intervjuu objasnila da ne može da postigne sve da uradi sama, a ono šta još naglašava jeste da njena mezimica ima teret od toga što su joj roditelji javne ličnnosti. 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Pevačica Nataša Bekvalac samohrani je roditelj, te ima ozbiljan zadatak, a to je da vaspita svoje dve ćerke Hanu i Katju. Ulogu roditelja mnoge osobe navode kao jednu od zahtevnijih stvari, a sada je Bekvalčeva otkrila kako se ona snalazi u toj ulozi. Pošto je ona zaposlena mama i jedna i najvećih zvezda regiona, oko dece ima pomoć, a pomaže joj dadilja, koju smatra partnerkom u odgajanju dece. 

 

Postižem sve jer imam pomoć. Ja ne živim sama, već s Jovanom. Ona je moj partner u odgoju dece. Jovana je najčistije biće koje sam ja srela u univerzumu. Mogu slobodno da kažem da mi partnerski odgajamo Hanu i Katju — istakla je Nataša za Kurir. 

 

Pevačica često na pitanja novinara kako se njena starija ćerka nosi sa njenom popularnošću odgovara da smatra da Hana nosi teret zato što je ćerka javnih ličnosti. 

 

Ja sam u toj ulozi samo njena mama, koja se budi s perčinom na glavi i koja sve organizuje. Nemam doživljaj sebe kao poznate ličnosti. Ja sam to zaboravila, a ona ima taj teret i u društvu svi nešto od nje očekuju. Nije mi se žalila, činilo mi se da je sve lagano prevazilazila, dok nisam shvatila da nije tako — je pevačica za Kurir. 

 

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

 

Podsetimo da je pevačica nedavno podigla prašinu kada je dala izjavu o bivšoj ljubavi iz mladosti. Ona je u dvadesetim bila u romansi sa biznismenom Miodragom Kostićem. Ispričala je kako ju je on fascinirao svojim intelektom i da nakon njega nije srela takvog muškarca.

 

Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu — rekla je pevačica za "Kurir".

 

Nataša Bekvalac
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam želela nekog normalnog i običnog. Danas bih volela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima, da ne pričamo nešto preterano, nego da se osećamo. Za to je potrebno vreme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja, onda mora da se desi to podudaranje — rekla je Nataša.

 

 

Kako je navela, najveći problem koji se zapravo provlačio u njenim partnerskim odnosima je njen posao:

 

U početku mi partneri nisu zamerali ništa. Bila sam perfektna i savršena. Problem koji se provlačio 21 godinu je moj posao. Uvek posle nekoliko meseci dolazimo do nekih zapinjanja, a to je moj posao. Moj posao je moj život. Ko ne voli moj posao, ne voli ni moj život, a samim tim ni mene — istakla je pevačica.

 

 

 

 

makonda-tracker