prave vrednosti

Prvi put nakon razvoda podelila fotografije Danila Ikodinovića: Pevačica je imala poseban razlog za ponos (FOTO)

1

Nataša Bekvalac sve radi instinktivno, te njeni postupci neretko budu meta komentarisanja, ali se ona na to ne osvrće.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Poznata pevačica Nataša Bekvalac do nedavno nije imala običaj da u javnosti govori o svojim bivšim ljubavima, već bi kroz šalu suptilno izbegla sve odgovora, ali je po svemu sudeći promenila način razmišljanja.

 

Pre nekoliko dana priznala je da je čovek njenog života bio Miodrag Kostić Kole, kao i da bivše partnere ne posmatra kao greške.

 

Bekvalčeva je ipak veoma iznenadila publiku kada je putem svog Instagram profila podelila snimak i fotografije svog bivšeg supruga Danila Ikodinovića, a to je učinila zbog naslednice Hane koja je napravila veoma dirljiv klip, posvećen roditeljima. Time im je poručila koliko ih voli.

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Pratioci su joj zatrpali dm pozitivnim komentarima, a mnogi i danas misle da su Nata i Dača bili neponovljivi par.

 

Pevačica je nedavno u otvorenom intervjuu za a Super Tv govorila o njihovom nekadašnjem odnosu i krahu ljubavi.

 

Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem. Za mene spoljni svet nije preterano postojao, jer sam u jednom momentu Hanu vidala samo jedanput dnevno i to jako kratko. Gotovo tri meseca sam bila u bolnici, bili su svi toliko divni da su videli da se nešto čudesno dešava u energiji izmedu dvoje ljudi, jer to ne bi preživeo niko. Tako se desilo, da je nešto gde je prognoza jako loše izrodi u najbolju moguću režiju u tom trenutku. Osećaj koji nikada ne bih volela da iko doživi — ističe Bekvalčeva i dodaje da njihov odnos pre nesreće nije bio dobar, te je brak bio na klimavim nogama:

 

Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka.

 

Nataša Bekvalac
foto: Zorana Jevtić

 

makonda-tracker