iskrena je

"Nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa": Nataša Bekvalac progovorila Miodragu Kostiću — bivšoj ljubavi

6

Ona je pored toga šta joj je najviše okupirao pažnju, ispričala i kakav je muškarac bio biznismen sa kojim se zabavljala i šta je bilo to što ju je kod njega očaralo.

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac u svojoj mladosti, odnosno u dvadesetim je bila u romansi sa biznismenom Miodragom Kostićem. Ona je ispričala kako ju je on fascinirao svojim intelektom i da nakon njega nije srela takvog muškarca. 

 

 

Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu — rekla je pevačica za "Kurir".

 

Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam želela nekog normalnog i običnog. Danas bih volela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima, da ne pričamo nešto preterano, nego da se osećamo. Za to je potrebno vreme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja, onda mora da se desi to podudaranje — rekla je Nataša.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Kako je navela, najveći problem koji se zapravo provlačio u njenim partnerskim odnosima je njen posao: 

 

— U početku mi partneri nisu zamerali ništa. Bila sam perfektna i savršena. Problem koji se provlačio 21 godinu je moj posao. Uvek posle nekoliko meseci dolazimo do nekih zapinjanja, a to je moj posao. Moj posao je moj život. Ko ne voli moj posao, ne voli ni moj život, a samim tim ni mene — istakla je pevačica.

 

 

makonda-tracker